ΔΙΑΦΑΝΑ TIPS ΑΠΟ ΤΑ ECOS | ΤΟ ΣΠΙΤΙ «ΜΥΡΙΣΕ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει! Μέρες χαράς, αγάπης, θαλπωρής αλλά και προετοιμασίας του σπιτιού μια και είναι οι γιορτές που θέλουμε να τις περάσουμε σε ένα σπίτι γεμάτο από φίλους και συγγενείς. Τα προϊοντα ECOSτα αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, είναι εδώ για να μας βοηθήσουν με μικρές χρηστικές συμβουλές για την καλύτερη και ευκολότερη προετοιμασία του σπιτιού αλλά και για τις ίδιες τις μέρες που θα έχουμε κόσμο στο σπίτι.

Πάμε!

  1. Πριν βγάλετε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από το πατάρι, οργανώστε μία πολύ καλή «φασίνα» στο σπίτι σας! Η σκόνη συσσωρεύεται σε σημεία του σπιτιού που δεν φροντίζουμε να καθαριστούν επιμελώς μέσα στον χρόνο αλλά που με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα φωτάκια αποτελούν σημείο αναφοράς και με αυτό τον τρόπο η σκόνη κάνει αισθητή την παρουσία της. Ράφια, πόρτες, διακόπτες φώτων, σημεία κάτω από τραπεζάκια ή καναπέδες, γωνίες τοίχων είναι μόνο μερικά από τα σημεία που το ECOS Καθαριστικό Γενικής Χρήσης με άρωμα Πορτοκαλιού ή Μαϊντανού μπορεί να παρέμβει αποτελεσματικά μια και καθαρίζει εύκολα και με ασφάλεια, είναι περιβαλλοντικά φιλικό, δεν είναι τοξικό, είναι άμεσα άμεσα βιοδιασπώμενο, με ισορροπημένο pΗ και με βιώσιμα και φυτικής προέλευσης συστατικά.
  1. Μεταμορφώστε την βεράντα σας σε χειμερινό σκηνικό! Καλύψτε τα έπιπλα με καρό κουβέρτες ή σκουρόχρωμα ριχτάρια, στολίστε με φωτάκια το κιγκλίδωμα και διακοσμήστε το τραπέζι με ένα ξύλινο δίσκο με ρόδια, καρύδια και ξύλα κανέλας.
  1. Βάλτε γλάστρες με αλεξανδρινά στην είσοδο του σπιτιού σας. Το κόκκινο χρώμα τους, το χρώμα των γιορτών, θα μεταδώσει αμέσως στον επισκέπτη την γιορτινή ατμόσφαιρα που θα αντικρίσει μέσα στο σπίτι. Μπορείτε την γλάστρα να την καλύψετε με λινάτσα & μην ξεχάσετε να βάλετε ένα βαθύ πιάτο από κάτω ώστε να κρατήσει το νερό από το πότισμα.
  1. Κάντε λίστα των προσκεκλημμένων σας, μερικές μέρες πριν το τραπέζι βγάλτε το καλό σας σερβίτσιο για να το ελέγξετε και τοποθετήστε το σε σημείο που δεν σας δημιουργεί πρόβλημα μέσα στο σπίτι. Μην ξεχάσετε να υπολογίσετε και τα σκεύη σερβιρίσματος ανάλογα με το μενού που θα προσφέρετε.
  1. Φρεσκάρετε τα καλά σας τραπεζομάντηλα και τις καλές σας πετσέτες με ECOS Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων με Μανόλια και Κρίνο το οποίο είναι υπερσυμπυκνωμένο, εξαιρετικής ποιότητας, με φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Σιδερώστε το καλό σας τραπεζομάντηλο πριν στεγνώσει εντελώς για καλύτερο αποτέλεσμα.
  1. Κάντε εκκαθάριση στο ψυγείο σας. Θα σας χρειαστεί αποθηκευτικός χώρος ώστε να κάνετε προεργασία όσων φαγητών μπορείτε από τις προηγούμενες μέρες. Αφήστε για την ημέρα που θα έχετε καλεσμένους μόνο το ψήσιμο αυτών.
  1. Ετοιμάστε ένα αρωματικό χώρου από φυσικά συστατικά. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε νερό, 2 ξύλα κανέλας, 1 κουταλάκι γαρίφαλλο, 3 μανταρίνια, λίγο φρέσκο τζίντζερ και αφήστε το να σιγοβράζει για μερικές ώρες. Προσοχή να προσθέτετε νερό όταν κρίνετε ότι είναι απαραίτητο. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται το άρωμα των Χριστουγέννων και στην ατμόσφαιρα καλύπτοντας συγχρόνως τις μυρωδιές από τα φαγητά.
  1. Αν δεν επιτρέπεται το καλό σας σερβίτσιο να μπει στο πλυντήριο, πλύνετε τα σκεύη με ECOS Υγρό πιάτων για Πλύσιμο στο χέρι με άρωμα Λεβάντας, ξεβγάλτε τα με ζεστό νερό και σκουπίστε τα επιτόπου με μία μαλακή πετσέτα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα μείνουν «στίγματα» νερού για την επόμενη φορά που θα τα χρησιμοποιήσετε. Επίσης το υπερσυμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού, ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό πιάτων ECOS, καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη ενώ είναι συγχρόνως απαλό με το δέρμα λόγω των συστατικών φυτικής προέλευσης και του ισορροπημένου pH που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.
  1. Βάλτε στο πλυντήριο πιάτων όσα περισσότερα σκεύη μπορείτε και επιτρέπεται ώστε να μειωθεί ο όγκος εργασίας. Χρησιμοποιήστε τις ECOS Wave Κάψουλες για το πλυντήριο πιάτων που καθαρίζουν σε βάθος, αναδεικνύοντας τη λάμψη στα πιάτα και τα υαλικά σας. Χωρίς φωσφορικά, χλώριο, καυστικά και πετροχημικά, δεν χαράζουν τα σκεύη και αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή για το αγαπημένο σας σερβίτσιο. Αποθηκεύστε σωστά το σερβίτσιο σας! Μην ξεχάσετε να βάλετε χαρτί κουζίνας ή λεπτό χαρτονάκι ανάμεσα στα πιάτα και τα σκεύη. Πριν βγάλετε τις σακούλες των σκουπιδιών, καταμετρήστε τα καλά σας μαχαιροπίρουνα. Μερικές φορές τα κουταλάκια έχουν βρεθεί κατά λάθος εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ECOS: Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων,έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOSΤα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου  χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού και της προσωπικής περιποίησης . Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα  μας ταξιδεύουν απρόσμενα  στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της Φύσης. Τα προϊόντα ECOSτης Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS: Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον, δεν αποτελεί πολυτέλεια. Μ’ αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής, χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products ,και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά. Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (CARBONNEUTRAL) από  το 2013 και για μία ακόμη χρονιά ,από τον κρατικό οργανισμό προστασίας περιβάλλοντος Αμερικής, ως ο ασφαλέστερος παραγωγός πράσινων καθαριστικών προϊόντων (2015 Safer Choice Partner of the Year Award Winners). Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρική ενέργεια. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά
και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»
 
 
EFP_Logo
 
Και ο νοικοκύρης του σπιτιού Χρόνια Πολλά να ζήσει!
Earth Friendly Products
Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια .

Leave a Reply