ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ BEPANTHOL®;

Ξέρεις ότι… 

…η αυθεντική Bepanthol® φροντίζει το δέρμα για 70 χρόνια;

H Bepanthol® δημιουργήθηκε το 1944 (τότε ως «Bepanthen»). Ήταν η πρώτη κρέμα που είχε ως δραστικό συστατικό την προβιταμίνη Β5, της οποίας οι αναπλαστικές ιδιότητες στο μεταβολισμό των κυττάρων είχαν πρόσφατα ανακαλυφθεί. Η προβιταμίνη Β5 (γνωστή και ως δεξπανθενόλη) προέρχεται από το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) και ενώ πρωτοανακαλύφθηκε το 1931, ο σημαντικός ρόλος της στο μεταβολισμό των κυττάρων και οι ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητές της ανακαλύφθηκαν πολύ αργότερα.

Clipboard01

… η αποτελεσματικότητα της αυθεντικής Κρέμας Bepanthol® βασίζεται στη μοναδική της σύνθεση η οποία περιέχει 5% προβιταμίνη Β5;

H Bepanthol® Κρέμα για το Ξηρό και το Ευαίσθητο σε Ερεθισμούς Δέρμα περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 για να προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος.  Αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα, ενώ χάρη στην ειδική της σύνθεση απορροφάται αμέσως. 

… η αυθεντική Κρέμα Bepanthol® δεν περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες;  

H σύνθεση της Bepanthol® Κρέμας για το Ξηρό και το Ευαίσθητο σε Ερεθισμούς Δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη ούτως ώστε να μην περιέχει parabens, αρώματα ή χρωστικές ουσίες, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για καθημερινή χρήση. 

…η αυθεντική Bepanthol® έχει μια εξειδικευμένη σειρά ειδικά για την ανάπλαση και την ενυδάτωση του δέρματος που είναι ευαίσθητο σε ερεθισμούς;         

Σήμερα η μάρκα Bepanthol® έχει 4 διαφορετικά προϊόντα για τις ανάγκες της επιδερμίδας που είναι ευαίσθητη σε ερεθισμούς: 

Κρέμα-Ξηρό και Ευαίσθητο σε Ερεθισμούς Δέρμα: Με 5% προβιταμίνη Β5 για αποτελεσματική ενυδάτωση και υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος, με ειδική σύνθεση που απορροφάται αμέσως.  Για  ξηρό και το ευαίσθητο σε ερεθισμούς δέρμα.

Balm-Διπλή,  Διάφανη Ασπίδα Προστασίας για Ξηρό και Ευαίσθητο σε Ερεθισμούς Δέρμα-Με λιπαρή βάση: Η ίδια αξιοπιστία της 5% προβιταμίνης Β5 σε λιπαρή βάση, για χρήση σε δέρμα ευαίσθητο σε ερεθισμούς ή σε δέρμα ξηρό έως πολύ ξηρό. 

Σπρέι Αφρού-Ελαφρά Εγκαύματα:  Ο ιδανικός συνδυασμός της άμεσης δροσιστικής και καταπραϋντικής δράσης, με την ενίσχυση της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης του δέρματος μέσω της 5% προβιταμίνης Β5, σε ένα Σπρέι που δε χρειάζεται επάλειψη χάρη στη τεχνολογία Nanosorb Technology.  Τώρα η αντιμετώπιση των ελαφρών εγκαυμάτων δε χρειάζεται να είναι επώδυνη! 

BabyBalm-Σύγκαμα Μωρού: Η Bepanthol Baby Balm, ειδικά μελετημένη στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ακόμα και των νεογνών και πρόωρων βρεφών, προστατεύει διπλά τα μωρά από τα συγκάματα.  Δημιουργεί διάφανη ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στο δέρμα του μωρού να αναπνέει.  Υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος χάρη στη 5% προβιταμίνη Β5 που περιέχει και το ενυδατώνει αποτελεσματικά.

Clipboard03

…η αυθεντική Bepanthol® έχει 19 προϊόντα σε 8 κατηγορίες προϊόντων, για να φροντίζει όλη την οικογένεια; 

Με τη πάροδο των ετών και τη συνεχή έρευνα στη δερματολογία, αναπτύχθηκαν πρόσθετα προϊόντα με προβιταμίνη Β5.  Σήμερα, η μάρκα Bepanthol® αποτελείται από 8 οικογένειες προϊόντων: Περιποίηση Δέρματος Ευαίσθητου σε Ερεθισμούς – Περιποίηση Προσώπου – Περιποίηση Σώματος – Περιποίηση Χεριών – Βρεφική Περιποίηση – Αντηλιακή Προστασία – Σαμπουάν & Αφρόλουτρο – Καθαρισμός Ευαίσθητης Περιοχής

 …η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer; 

Η Bayer, με εμπειρία 150 ετών, είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στη βιομηχανία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ιατρικών προϊόντων και καλλυντικών.  Ο σκοπός της είναι να εφευρίσκει, να αναπτύσσει, να παρασκευάζει και να διαθέτει στην αγορά προϊόντα που συμβάλλουν παγκοσμίως στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων.  Η ασφάλεια των ασθενών και καταναλωτών είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Bayer HealthCare, η οποία δεσμεύεται να επιτυγχάνει τα υψηλότερα standards ασφάλειας στην ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση των προϊόντων της.

Clipboard02

Η αυθεντική Bepanthol® είναι η μόνη με την εγγύηση της Bayer. Προσοχή στις απομιμήσεις.          

Bepanthol®.  Αγαπάει το δέρμα και το δείχνει.

Bayer. Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή.

Leave a Reply