Η PHILIPS AVENT ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΪΣΜΑ

Τα μπιμπερό είναι απαραίτητα για όλους τους γονείς, είτε τα μωρά τους θηλάζουν είτε όχι! Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη βραβευμένη σειρά προϊόντων ταΐσματος της Philips AVENT, μέσα από μαρτυρίες γονέων που τη χρησιμοποίησαν! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τη Νο.1 σειρά σε συστάσεις ανάμεσα στις μαμάδες. Και τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες!

Η μικρή τα έχει λατρέψει τα μπιμπερό! Νιώθει τέτοια άνεση, που μπορεί να την ταΐσει ακόμα και ο μπαμπάς της!
Σοφία, μαμά της Μυρτώς, 7 μηνών

Η Σοφία λέει στο Τaλκ: “Δυστυχώς, όταν η μικρή ήταν 3 μηνών έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου. Έπρεπε να αρχίσω να βγάζω γάλα με θήλαστρο. Ευτυχώς, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και ήμουν εντελώς χαλαρή χάρη στο ηλεκτρικό θήλαστρο της AVENT, που αποδείχτηκε αποτελεσματικότατο, ίσως και πιο αποτελεσματικό από το νοσοκομειακό που είχα νοικιάσει στην αρχή! Άλλωστε, αυτό έχει αποδειχθεί και μέσα από κλινικές έρευνες, τις οποίες διάβασα και με οδήγησαν στο να το προτιμήσω! Στην αρχή φοβόμουν ότι η Μυρτώ δεν θα δεχόταν εύκολα το μπουκάλι. Αλλά χάρη στο μπιμπερό της Philips AVENT δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι ιδανικό για τις μητέρες που θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν μητρικό γάλα στο μωρό τους εναλλάσσοντας το θηλασμό με το μπουκάλι! Τη βραβευμένη σειρά προϊόντων ταΐσματος της Philips AVENT μού την πρότεινε μια μαμαδοφίλη μου, που δεν τα είχε πάει καλά με το μητρικό θηλασμό και είχε δώσει μπιμπερό από πολύ νωρίς. Μάλιστα, μου είχε πει ότι ο γιος της δεν είχε ποτέ κολικούς χάρη σε αυτά τα μπιμπερό. Το είχε ψάξει πολύ και είχε διαβάσει μελέτες που έδειχναν ότι όντως το μπιμπερό της Philips AVENT μειώνει σημαντικά τους κολικούς και την ανησυχία. Το πώς και το γιατί ήταν απλό. Είναι σχεδιασμένο με μία μοναδική λεπτομέρεια! Καθώς και το μωρό πίνει γάλα, το μοναδικό περίβλημα στην θηλή της Philips AVENT κάμπτεται ώστε να αφήνει τον αέρα να περνά μέσα στο μπιμπερό και όχι στην κοιλίτσα του μωρού. Στην αρχή δεν την πίστεψα, αλλά όντως οι κολικοί της Μυρτώς σταμάτησαν, η μετάβαση από το στήθος στο μπουκάλι έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και η μικρή νιώθει τέτοια άνεση που μπορεί να την ταΐσει ακόμα και ο μπαμπάς της, τις ώρες που εγώ δεν είμαι παρούσα. Είναι αλήθεια ότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες”.

04

Όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Υβόννη, μαμά του Αλέξανδρου, 1μιση ετών και 8 μηνών έγκυος σε αγοράκι

Μια άλλη μαμά, η Υβόννη, δεν θήλασε για λόγους δικής της υγείας. Ήξερε εξαρχής ότι ο θηλασμός δεν θα ήταν εφικτός και είχε κάνει μεγάλη έρευνα πριν γεννήσει, ώστε να καταλήξει στο καταλληλότερο μπιμπερό για τον μικρό της πρίγκιπα. Φυσικά, διάλεξε όλα τα προϊόντα της σειράς της Philips AVENT. Φυσικά παραμένει πιστή σε αυτά, αλλά εδώ και λίγες ημέρες έχει και κάτι ακόμα πιο καινούριο και εντυπωσιακό! Όπως μας λέει χαρακτηριστικά, για το δεύτερο μωρό της που θα έρθει έχει ήδη επιλέξει το νέο βασιλικό σετ της Philips AVENT που κάνει το τάισμα με μπιμπερό… βασιλική απόλαυση, γιατί έχει 5 θηλές διαφορετικής ροής για να καλύπτουν κάθε ανάγκη του μωρού και… χαρακτηριστικό βασιλικό οικόσημο για τα μικρά πριγκιπόπουλα. Το σετ περιλαμβάνει και 2 βασιλικές πιπίλες! Φυσικά, συνεχίζει η Υβόννη, το προηγμένο σύστημα κατά των κολικών, τα ανατομικά πέταλα που αποτρέπουν το δίπλωμα της θηλής κατά το τάισμα και το φυσικό κράτημα χάρη στη φαρδιά θηλή που μοιάζει με αυτή του γυναικείου στήθους, θα βοηθήσουν το μωρό μου να τρώει εύκολα, γρήγορα και χωρίς προβλήματα, όπως ακριβώς έγινε και με τον Αλέξανδρο!

05

 

Ιδανικό δώρο για μια νέα μαμά
Ερατώ, διδυμομαμά της Μαρίας και του Αργύρη, 14 μηνών.

Η Ερατώ γέννησε τα δίδυμά της πρόωρα, πέρασε λίγες ημέρες στη ΜΕΝΝ και εξαρχής έβγαζε το γάλα της με θήλαστρο. “Η κουμπάρα μου , που και αυτή αντλούσε το γάλα της στο παρελθόν, μου έκανε δώρο ένα πλήρες ηλεκτρικό θήλαστρο της AVENT, με απίστευτα άνετη εφαρμογή, και 2 σετ έναρξης Natural για νεογέννητα της Philips AVENT και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ο πιο φυσικός τρόπος για να ταΐζω τα μωρά μου με μπιμπερό. Φυσικά προσφέρει ενισχυμένο σύστημα προστασίας από τους κολικούς. Επίσης, το λάτρεψε και ο άντρας μου. Μιας και το τάισμα των διδύμων απαιτεί συχνά δυο τον έβαλα και εκείνον στο παιχνίδι από νωρίς! Απολαύσαμε και οι δυο το τάισμα τόσο, που τώρα πια που η Μαρία και ο Αργύρης πίνουν το γάλα μόνοι τους με το εκπαιδευτικό κύπελλο της AVENT, μας κακοφαίνεται. Το σετ, που περιλαμβάνει 2 μπιμπερό Philips AVENT (125ml) με θηλή κατάλληλη για νεογέννητα, 2 μπιμπερό Philips AVENT (260ml) με θηλή κατάλληλη για νεογέννητα, 1 πιπίλα για 0-6 μηνών, 1 βουρτσάκι για μπιμπερό και θηλή και φυσικά είναι συμβατό με άλλα προϊόντα της Philips AVENT και BPA free, θα το κάνω δώρο σε δυο φιλενάδες μου που πρόκειται να γεννήσουν!”

02

Για τις μετακινήσεις μας, ό,τι καλύτερο
Κώστας, μπαμπάς της Ελεάννας, 9 μηνών

“Εξαρχής, ως μπαμπάς, είχα επωμιστεί με το πλύσιμο των μπιμπερό! Είχα ένα συμβατικό βουρτσάκι που και δεν καλοκαθάριζε και αμέσως μάδησε και χάλασε. Τότε αγόρασα το βουρτσάκι για μπιμπερό και θηλή της Philips AVENT, που έχει ειδική καμπυλόγραμμη κεφαλή και ειδικές προεξοχές στην άκρη της λαβής, που της επιτρέπουν να φτάνει σε κάθε γωνιά κάθε είδους μπιμπερό, θηλής και γενικά εξαρτήματος, και να καθαρίζει σε βάθος. Η διαφορά φάνηκε αμέσως! Ένα άλλο προϊόν που συστήνω ανεπιφύλακτα είναι το θερμός  για μπιμπερό, ειδικά τώρα που η Ελεάννα μεγάλωσε και παίρνουμε τους δρόμους! Είναι εύκολο, ασφαλές και αποτελεσματικό. Ζεσταίνει οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Στα συν του το προστατευτικό καπάκι και το εύκολο καπάκι έκχυσης. Περιττό να σας πω ότι ζεσταίνει πολλαπλές τροφές γρήγορα, μέσα σε 2,5 λεπτά. Και μεταφέρουμε νερό και γάλα μέσα στην ισοθερμική θήκη Thermabag! Η Philips AVENT μας έλυσε τα χέρια!”

avent

Philips AVENT Greece
Προϊόντα ανώτερης ποιότητας για εσάς και το μωρό σας. Ανακαλύψτε τα στην ιστοσελίδα της Philips και στη σελίδα της στο facebook  και βρείτε τα κατάλληλα για εσάς και το μωρό σας! Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Leave a Reply