TO ΑRKKI SCHOOL OF ARCHITECTURE FOR CHILDREN AND YOUTH ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Σε μια βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, χρώματα, ιδέες και φαντασία, το ΑRKKI School of Architecture for children and Youth παρουσίασε τη δράση και τα προγράμματά του.

Πολυκατοικίες φτιαγμένες από χαρτόνι και μια ιπτάμενη φανταστική πόλη που προσφερόταν για παιχνίδια σκιών, ταξίδεψαν από τη Φινλανδία, για να καλωσορίσουν τη χώρα μας στην οικογένεια του ΑRKKI.

Εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών, στελέχη της εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί, γονείς αλλά και μικρά παιδιά αγκάλιασαν την πρωτοποριακή ιδέα δημιουργικού παιχνιδιού που βασίζεται στην αρχιτεκτονική εκπαίδευση, και έφερε στην χώρα μας ο εκπαιδευτικός όμιλος ΑΚΤΟ σε συνεργασία με την DESIGNEMBASSADOR.COM.UG.

Στη βραδιά η επιστημονική ομάδα του ARKKI παρουσίασε αναλυτικά τη φιλοσοφία του προγράμματος και τις θεματικές των εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν σε μουσεία και σχολεία από τον Σεπτέμβριο του 2014. Επίσης, αναλύθηκαν τα οφέλη της αρχιτεκτονικής εκπαίδευσης στα παιδιά, που έχουν στόχο την ανάπτυξη υγιών προσωπικοτήτων. Τέλος, ανακοινώθηκε ο καλοκαιρινός κύκλος αυτοτελών δραστηριοτήτων που ήδη ξεκίνησε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στη δημιουργική παρέα του ARKKI, για να κάνετε στα παιδιά σας το πιο πολύτιμο δώρο που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες, κάντε κλικ στο www.arkki.gr, τηλεφωνήστε στο 210-5230130 ή στείλτε μας mail στο arkki@akto.gr

Leave a Reply