ΑPIVITA KIDS|ΟΙΚΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Η Apivita και οι Εκδόσεις Πατάκη καλούν τους μικρούς τους  φίλους στο The Apivita Experience Store (Σόλωνος 6, Αθήνα) σε μια σειρά βιωματικών «ΟΙΚΟεκδηλώσεων» που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά σε θέματα του περιβάλλοντος και να τα βοηθήσουν στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης.

Οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά από τον συγγραφέα-εκπαιδευτικό Βαγγέλη Ηλιόπουλο, συγγραφέα της σειράς ΟΙΚΟλογήματα τα οποία περιέχουν παιδαγωγικά σχεδιασμένες δραστηριότητες από τη Βασιλική Νίκα.

Ελάτε να πετάξουμε με τα φτερά του Κότσυφα, να κολυμπήσουμε με την ουρά της Μικρής Γοργόνας και να αναλάβουμε δράση για τη διάσωση της Γης. Αφήγηση, παιχνίδι, μουσική, αυτοσχεδιασμοί, γνώση και επιστήμη συναντιούνται για να συγκινήσουν και να κινητοποιήσουν τους μικρούς αναγνώστες σχετικά με τα μεγάλα θέματα του περιβάλλοντος, όπως οι κλιματικές αλλαγές, η μόλυνση των θαλασσών, οι πυρκαγιές, η διαχείριση των σκουπιδιών και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

14680681_10155366891308852_5756622803820753551_n

Η 1η «ΟΙΚΟεκδήλωση» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/10 στο The Apivita Experience Store

Για μαθητές Νηπιαγωγείου Α’, Β΄και Γ΄ Δημοτικού!

Mέγιστος αριθμός 30 παιδιά
Απαραίτητη η κράτηση θέσης: The APIVITA Experience Store – 210 3640560, Σόλωνος 6, Κολωνάκι

apivita_logo

Λίγα λόγια για τα Οικολογήματα: Μπορεί η λογοτεχνία να αλλάξει τη στάση και τη συμπεριφορά του αναγνώστη σχετικά με το περιβάλλον; Η σειρά παραμυθιών του Βαγγέλη Ηλιόπουλου με γενικό τίτλο ΟΙΚΟλογήματα έχει ακριβώς αυτόν το στόχο. Να ενημερώσει, να συγκινήσει, να κινητοποιήσει τους μικρούς αναγνώστες σχετικά με τα μεγάλα θέματα του περιβάλλοντος, όπως οι κλιματικές αλλαγές, η μόλυνση των θαλασσών, οι πυρκαγιές, η διαχείριση των σκουπιδιών και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Έτσι θα δημιουργηθούν αυριανοί πολίτες με οικολογική συνείδηση, έτοιμοι να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν το μέλλον του πλανήτη, το δικό τους και των παιδιών τους!

Σε κάθε βιβλίο, εκτός από το παραμύθι, υπάρχουν και δραστηριότητες παιδαγωγικά σχεδιασμένες από τη Βασιλική Νίκα. Παραμύθι και Δραστηριότητες αλληλοσυμπληρώνονται και καλύπτουν σφαιρικά κάθε περιβαλλοντικό θέμα.

Σειρά ΟΙΚΟλογήματα

Facebook

Leave a Reply