ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΗΡΑ

Η Fresh Line επανασχεδίασε και επανακυκλοφορεί τα  εντατικά προϊόντα αντιγήρανσης ΗΡΑ που λειτουργούν αναπλαστικά  και  επανορθωτικά σε επιδερμίδες που έχουν υποστεί φθορές  από φωτογήρανση, φυσικό γήρας, αφυδάτωση, καταστροφή των κυττάρων κ.α.
Οι συνταγές  σχεδιάστηκαν  ύστερα από βαθιά και μακροχρόνια μελέτη αρχαίων συγγραμάτων Βοτανοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας, ιστορικών κειμένων και βιβλιογραφίας της εφαρμοσμένης Βοτανολογίας.
Η  Fresh Line δηλώνει την αναγεννησιακή δράση των προϊόντων δίνοντας τους συμβολικά το όνομα της πανέμορφης θεάς της ελληνικής Μυθολογίας Ήρα, που είχε μόνιμη νεανική όψη παρά την ώριμη ηλικία της .
Όλες οι συνταγές της σειράς βασίζονται σε ένα δυναμικό σύμπλεγμα αιθέριων ελαίων, βοτανικών εκχυλισμάτων και βιταμινών που δρουν αναγεννησιακά, επανορθωτικά και αναπλαστικά στα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας. Το νερό έχει αντικατασταθεί με τσάι από  8 βιολογικά βότανα Κρήτης  που διαθέτουν ισχυρές επουλωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες στο δέρμα.

ΗΡΑ KΑΘΑΡΙΣΜΟΣ – ΤΟΝΩΣΗ
Για ντελικάτες και ώριμες επιδερμίδες με λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες, και τάση εμφάνισης σπασμένων φλεβών ή ευρυαγγειών, με εμφανή σημάδια πρόωρης γήρανσης, έλλειψης κολλαγόνου και υγρασίας.

Clipboard02Αναγεννησιακό & Αναζωογονητικό γαλάκτωμα καθαρισμού
-Τα βιολογικά φυτικά λάδια διαλύουν απαλά τους ρύπους και το μακιγιάζ αφήνοντας την επιδερμίδα μεταξένια απαλή και αναζωογονημένη.
-Τα αιθέρια ελαία από  λιβάνι, μύρο, φασκόμηλο, γιασεμί, σανταλόξυλο, μπλε χαμομήλι και παλαμαρόσα δρουν αναγεννησιακά και επανορθωτικά στα κύτταρα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εξωτερική όψη της επιδερμίδας.
-Τα εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο, λεβάντα, ρόδι, άρνικα και  αλόη  λειτουργούν καταπραϋντικά, ρυθμιστικά και τονωτικά, επαναφέροντας την επιδερμίδα στην υγιή της κατάσταση.
-Το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας και προσδίδει διαύγεια και φωτεινότητα.

Λ.Τ 200ml: 15,90€ 2
Λ.Τ 60ml: 5,20€

Clipboard03Αναγεννησιακή & Αναζωογονητική λοσιόν τόνωσης
-Τονωτική λοσιόν για την ολοκλήρωση του καθαρισμού χωρίς οινόπνευμα και άλλα επιβλαβή συστατικά. Τελειοποιεί τον καθαρισμό αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, και ενυδατωμένη.
-Με ΑΗΑ από μύρτιλο, ζαχαροκάλαμο, πορτοκάλι, λεμόνι και ζάχαρη σφενδάμου που ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση και την φωτεινότητα της επιδερμίδας ενώ καθαρίζουν τους πόρους προσφέροντας έτσι καλύτερη διείσδυση των μετέπειτα καλλυντικών προϊόντων.
-Τα αναγεννησιακά αιθέρια ελαία και τα δραστικά βοτανικά εκχυλίσματα δρουν επανορθωτικά στις δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
-Το σύμπλεγμα των  βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) δρα εναντία στην οξείδωση και τη δημιουργία ελεύθερων ριζών ενώ δυναμώνει την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας ενισχύοντας την άμυνα της.

Λ.Τ 200ml: 15,90€
Λ.Τ 60ml: 5,20€

ΗΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Clipboard04Αναγεννησιακή και επανορθωτική κρέμα ενυδάτωσης
Εντατική φόρμουλα ενυδάτωσης και επαναφοράς  για  ντελικάτες επιδερμίδες με εμφανή σημάδια γήρανσης.
-Τα φυτικά λάδια από αγριοτριαντάφυλλο, μποράγκο και νυχτολούλουδο και η βιολογική αλόη επαναφέρουν την χαμένη υγρασία, μαλακώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα.
-Τα αιθέρια ελαία από  τριαντάφυλλο, λιβάνι, μύρο, φασκόμηλο και παλμαρόσα αναδομούν και αναπλάθουν τα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνοντας εντυπωσιακά τα σημάδια γήρανσης.
-Τα αιθέρια ελαία από γιασεμί, σανταλόξυλο, μπλε χαμομήλι και άνθος νεραντζιάς λειτουργούν ρυθμιστικά, αντιγηραντικά και επανορθωτικά στις βλάβες της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας
– Το εκχύλισμα βρώμης προσδίδει ένα αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές.
-Το σύμπλεγμα των βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) δρα εναντία στην οξείδωση και τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και ταυτόχρονα δυναμώνει την εξωτερική επιφάνεια τη επιδερμίδας ενισχύοντας την άμυνα της.

Λ.Τ: 38,90€ (50 ml)
Tip: Συνδυάστε την κρέμα Ήρα με τον Εντατικό Ορό Lift προσώπου της ίδιας σειράς για θεαματικά αποτελέσματα!

Αναγεννησιακή & Επανορθωτική κρέμα ματιών
Προηγμένη συνταγή για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, εξειδικευμένη για λεπτές γραμμές έκφρασης και μαύρους κύκλους.
-Τα  πολύτιμα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, μύρο, φασκόμηλο, λιβάνι και παλμαρόζα μειώνουν αισθητά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
– Τα φυσικά έλαια από μποράγκο και βιολογική ελιά θρέφουν την επιδερμίδα, προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί και ελαστικότητα.
-Το εκχύλισμα από άρνικα έχει εξαιρετικές αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και σακουλών κάτω από τα μάτια.
– Εμπλουτίζεται με ένα σύμπλεγμα 6 βιταμινών (Α, C, Ε, Β3, Β5, Β6) που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Λ.Τ: 33,90€ (15 ml)

ΗΡΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΟΡΟΙ
Clipboard05Εντατικός Ορός Lift Προσώπου

Για όλους τους τύπους δέρματος
Επανορθωτικός ορός εντατικής θεραπείας ειδικά σχεδιασμένος για την μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων άμεσα και σε βάθος χρόνου. Προβάλλει μια θεαματική συσφικτική δράση και ένα αισθητό αποτέλεσμα τύπου lift από την πρώτη εφαρμογή. Με συχνή χρήση, ο ορός ελαχιστοποιεί τους αποχρωματισμούς που προκαλούνται συχνά από τη φωτογήρανση, δίνοντας ένα πιο ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Η κρεμώδης λεπτή υφή του σε μορφή τζελ απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και είναι κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση για το μακιγιάζ αλλά και να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη κρέμα.
-Το εκχύλισμα βρώμης και οι πρωτεΐνες αμυγδάλου προσδίδουν μια δράση τύπου lift μειώνοντας αισθητά τις ρυτίδες του προσώπου άμεσα και σε βάθος χρόνου.
-Οι πρωτεΐνες αμυγδάλου σχηματίζουν ένα εύκαμπτο 3-D δίκτυο που δημιουργεί ένα ορατό lift σε δευτερόλεπτα, μετασχηματίζοντας την επιφάνεια της επιδερμίδας λειαίνοντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές
-Το εκχύλισμα μάραθου στοχεύει στις ρυτίδες εκφράσεως τονώνοντας τους μύες του προσώπου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.
– Τα πολύτιμα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, μύρο, φασκόμηλο, λιβάνι και παλμαρόζα ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση, μειώνουν τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και ελαχιστοποιούν τις ρυτίδες.

-Τα εκχυλίσματα από  λεβάντα, ρόδι, άρνικα και  μπλε χαμομήλι  λειτουργούν καταπραϋντικά, ρυθμιστικά και τονωτικά, επαναφέροντας την επιδερμίδα στην υγιή της κατάσταση.

Λ.Τ:  38,90€ (30 ml)
Λ.Τ: Με αντηλιακό δείκτη SPF15: 44,90€ (30ml)

“ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ” Διορθωτικός Ορός Για όλους τους τύπους δέρματος
Clipboard06Προηγμένος ορός ειδικά σχεδιασμένος για βαθιά ενυδάτωση, υποχώρηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, επιδιόρθωση των ατελειών,  επαναφορά της χαμένης υγρασίας και ελαστικότητας του δέρματος, ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος.
-Το υαλουρονικό οξύ  αποτελεί ένα δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών. Γεμίζει τον όγκο του δέρματος δεσμεύοντας την υγρασία  εσωτερικά μειώνοντας την διαδερμική απώλεια νερού, προσδίδοντας έτσι ένα πιο απαλό και σφιχτό τόνο στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα αποκαθιστά την λειτουργία του κολλαγόνου και της ελαστίνης δίνοντας μια πιο νεανική όψη στο δέρμα.
– Το εκχύλισμα βρώμης και οι πρωτεΐνες αμυγδάλου προσδίδουν μια δράση τύπου lift μειώνοντας αισθητά τις ρυτίδες του προσώπου άμεσα και σε βάθος χρόνου.
– Τα εκχυλίσματα από  λεβάντα, ρόδι, άρνικα και  μπλε χαμομήλι  λειτουργούν καταπραϋντικά, ρυθμιστικά και τονωτικά, επαναφέροντας την επιδερμίδα στην υγιή της κατάσταση.
– Το σύμπλεγμα των βιταμινών (Α,  Ε,  Β5,) δρα εναντία στην οξείδωση και τη δημιουργία ελεύθερων ριζών και ταυτόχρονα  προσφέρει μαλακτική δράση στο δέρμα
Λ.Τ: 44,90€ (30 ml)

ΗΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΥΧΤΑΣ
Αναγεννησιακό & Επανορθωτικό λάδι νύχτας.
Θεαματική συνταγή ολικής επαναφοράς και αναγέννησης της αφυδατωμένης επιδερμίδας που λειτουργεί επιδιορθωτικά στις λεπτές γραμμές, τα σημάδια γήρανσης και τη μόνιμη ή περιστασιακή ξηρότητα. Η συνταγή είναι ένα μείγμα πλούσιων ενυδατικών φυτικών ελαίων που επί 1 μήνα εμβαπτίζεται με 8 βιολογικά βότανα Κρήτης. Στην συνέχεια εμπλουτίζεται με ένα συνδυασμό πολύτιμων αιθέριων ελαίων που αναπλάθουν και θεραπεύουν το κατεστραμμένο δέρμα. Η συχνή χρήση μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, μειώνει αισθητά τα σημάδια της φωτογήρανσης και τις δυσχρωμίες ενώ ενισχύει την φυσική αντιγηραντική δράση της επιδερμίδας.

Ιδανική αγωγή μετά από εγκυμοσύνη, σε περιόδους έντονου στρες, ορμονικές διαταραχές και ως επανορθωτική θεραπεία ενυδάτωσης το φθινόπωρο και την άνοιξη.
– Πλούσια φυτικά λάδια από μποράγκο, νυχτολούλουδο, σιτέλαιο, βιολογικό ελαιόλαδο και λάδι αβοκάντο με ισχυρή αντιοξειδωτική και διεισδυτική δράση ενισχύουν την άμυνα του δέρματος σε εξωτερικούς παράγοντες ενώ προσφέρουν ενυδάτωση, ελαστικότητα και απαλότητα
-Ο μοναδικός συνδυασμός πολύτιμων αιθέριων ελαίων από τριαντάφυλλο, λιβάνι, μύρο, φασκόμηλο και γιασεμί  δρουν αναπλαστικά, αναζωογονητικά  και επανορθωτικά στο δέρμα μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων
-Τα αιθέρια έλαια από Μπλε χαμομήλι, Νερολί, Παλμαρόσα, Γεράνι, Λεβάντα, Πατσουλί, Σανδαλόξυλο βελτιώνουν  την υφή της επιδερμίδας και εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας της ενώ μειώνουν τις κοκκινίλες των ευρυαγγειών.
Tip: για καλύτερα αποτελέσματα να προηγηθεί απολέπιση στο δέρμα και να απλώσετε το λάδι με μασάζ.

Λ.Τ:  46,90€ (30 ml)

Τα συστατικά που ΔΕΝ χρησιμοποιούμε
Σιλικόνη, Parabens, Προπυλενογλυκόλη, Παραφίνη, Τοξικά χρώματα, Φθαλικά PEG, Συστατικά ζωικής προέλευσης ή δοκιμασμένα σε ζώα, Κολλαγόνο, Imidazolidinyl Urea, Isothiazolinone, Triethanolamine, Carbomer, Aluminium Chlorohydrate, Isopropyl Alcohol

Leave a Reply