Βραδιές στην Αυλή του Ακαδήμεια

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια έχει ετοιμάσει και φέτος μια σειρά από όμορφες παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις στην υπέροχη αυλή του. Οι «Βραδιές στην αυλή» θα ξεκινήσουν και φέτος με παραμύθια! Το ραντεβού με τους αφηγητές, όπως κάθε χρονιά, θα είναι κάθε Δευτέρα (εκτός από του Αγίου Πνεύματος): Τέσσερις παραμυθάδες, δύο άντρες και δύο γυναίκες θα μας ταξιδέψουν σε χώρες και καιρούς αλλοτινούς! Πρώτος θα αφηγηθεί ο Δημήτρης Προύσαλης στις 17 Ιουνίου για να ακολουθήσουν την 1 Ιουλίου η Σάσα Βούλγαρη και στις 8 Ιουλίου η Αγνή Στρουμπούλη και να κλείσει τις αφηγήσεις ο Ταξιάρχης Μπελιγιάννης στις 15 Ιουλίου.
Το Κουκλοθέατρο «Κοκού – Μουκλό» από τις 18 Ιουνίου και κάθε Τρίτη θα συντροφεύει μικρούς και μεγάλους με διαφορετικές παραστάσεις που κρύβουν εκπλήξεις και… πού ξέρετε; Κάπου μπορεί να ξεφυτρώσει και κάποιο παιδικό εργαστήρι! Μείνετε συντονισμένοι στο Ακαδήμεια και θα μάθετε! Ακόμα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου η Λήδα Βαρβαρούση θα ζωγραφηγηθεί για μικρούς και μεγάλους για μία και μοναδική βραδιά ιστορίες για δένδρα και γαλάζια πλάσματα, που θα τα δούμε να ζωντανεύουν στο χαρτί! Από τις 26 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα επιστρέφει στην αυλή του Ακαδήμεια για να μοιράσει γέλια μέσα από παραδοσιακές κωμωδίες για όλη την οικογένεια, υπό το φως του μπερντέ και των αστεριών.
Επιπλέον, το Ακαδήμεια έχει ετοιμάσει και σεμινάρια για ενήλικες, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και εργαστήρια θεατρικά, δημιουργικής κίνησης και μουσικά για παιδιά. Τέλος, ας μην ξενχάμε και το καθιερωμένο ραντεβού του μήνα με ένα υπέροχο απογευματινό Bazaar στις 25 & 26 Ιουνίου με κοσμήματα, χειροποίητες δημιουργίες, τσάντες, αρώματα, σπιτικές μαρμελάδες και άλλα παραδοσιακά είδη με πολλές εκπλήξεις που θα μας κρατήσουν συντροφιά στην όμορφη αυλή, κάτω από το τεράστιο διπλό δέντρο για να περάσουμε όμορφα καλοκαιρινά βράδια!

Οικολογήματα Κόκου - Μουκλό  Φαντασμένος Άρχοντας Κοκού-Μουκλό στο Ακαδήμεια

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
17/6: Αφήγηση παραμυθιών με το Δημήτρη Προύσαλη
18/6: Κουκλοθέατρο «Οικολογήματα» με τις Κοκου – Μουκλό
19/6: Ζωγραφηγήσεις με τη Λήδα Βαρβαρούση
25/6: Κουκλοθέατρο «Ο φαντασμένος άρχοντας και τα χρυσά καρυδότσουφλα» με τις Κοκου – Μουκλό
26/6: «Ο Καραγκιόζης στην αυλή μας» με το Θέατρο Σκιών του Τάσου Κώνστα
1/7: Αφήγηση παραμυθιών με τη Σάσα Βούλγαρη
2/7: Κουκλοθέατρο «Πάστα Φλώρα» συνοδευόμενο από εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με τις Κοκου – Μουκλό
3/7: «Ο Καραγκιόζης στην αυλή μας» με το Θέατρο Σκιών του Τάσου Κώνστα
8/7: Αφήγηση Παραμυθιών με την Αγνή Στρουμπούλη
9/7: Κουκλοθέατρο «Οικολογήματα» με τις Κοκου – Μουκλό
10/7: «Ο Καραγκιόζης στην αυλή μας» με το Θέατρο Σκιών του Τάσου Κώνστα
15/7: Αφήγηση παραμυθιών με τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη
16/7: Κουκλοθέατρο «Ο φαντασμένος άρχοντας και τα χρυσά καρυδότσουφλα» με τις Κοκου – Μουκλό
17/7: «Ο Καραγκιόζης στην αυλή μας» με το Θέατρο Σκιών του Τάσου Κώνστα

Σάσσα Βούλγαρη - Ακαδήμεια

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *