«ΒΙΝΤΕΟΜΟΥΣΕΙΑ 2014: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ»

Μετά από 4 χρόνια επιτυχημένης δράσης στην Ανατολική Αττική σε 50 περίπου Γυμνάσια και Λύκεια, μετά από 2 χρόνια συνεργασίας με 4 γερμανικά σχολεία και τη βράβευση του Κέντρου Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης ΚΑΡΠΟΣ από το Institute for Media Research and Media Education στο Μόναχο,  ως ένα από τα 12 καλύτερα σχέδια δράσης για την οπτικοακουστική παιδεία στην Ευρώπη το 2011-13, διοργανώθηκε φέτος ο πρώτος Πανελλαδικός Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών μικρού μήκους σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Έχοντας λάβει 117 ταινίες μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη και από την Ηγουμενίτσα ως τους Λειψούς, η προκριματική και η κριτική επιτροπή ανέλαβαν το δύσκολο ρόλο επιλογής από τις πολύ αξιόλογες προσπάθειες των μαθητικών ομάδων. Οι 5′ ταινίες μάς αποκαλύπτουν μια εντυπωσιακή παλέτα από σκέψεις, αγωνίες, ελπίδες και στιγμές της καθημερινότητας των εφήβων του σήμερα.  Αυτή θα αποτελέσει κομμάτι της μνήμης για τις μελλοντικές γενιές- μια και τα βίντεο αυτά θα είναι τα εκθέματα ενός εικονικού Βιντεομουσείου.

Ελάτε το Σάββατο 21 Ιουνίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και ώρα 13:00 να παρακολουθήσετε τις 10 ταινίες που θα διακριθούν και να γνωρίσετε τις ομάδες μαθητών που τις δημιούργησαν!

Ο ΚΑΡΠΟΣ προσφέρει ως βραβείο εξειδικευμένα κινηματογραφικά εργαστήρια στις 10 ταινίες που θα διακριθούν.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Κρατήσεις θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά
 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00

Με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., της SONY AE και την υποστήριξη του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης 

Share Button
«ΒΙΝΤΕΟΜΟΥΣΕΙΑ 2014: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ-Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ»
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *