ΤΑΧΕΩΣ ΔΡΟΜΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΜΗΝΥΜΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, το Ταχυδρομικό και Φιλοτελικό Μουσείο ανασύρει μέσα από τις συλλογές και τα αρχεία του Ιστορίες και Μύθους που δημιούργησε και αφηγείται η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη,  με τον τίτλο «Ταχέως Δρομώ για να σου φέρω μήνυμα» για παιδιά από 5 ετών αλλά και ενήλικες.

Ιστορίες και παλιά παραμύθια με θεϊκούς Ταχυδρόμους, παράξενα γράμματα κλεισμένα με βασιλικές σφραγίδες και μαγικά πουλιά – μαντατοφόρους, ταχυδρομικά περιστέρια και άμαξες, σπάνια γραμματόσημα, φτερωτά σανδάλια, σάλπιγγες και γοργοπόδαρα άλογα…
…όλα θα μπλεχτούν με τρόπο μαγικό στο στόμα μιας παραμυθούς και θα ξεπηδήσουν…μέσα από έναν ταχυδρομικό σάκο!

sasa

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου, στις  11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ταχυδρομικού και Φιλοτελικού Μουσείου. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210-7519042 Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Την ίδια μέρα, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, με την πραγματοποίηση ξεναγήσεων και την προβολή σύντομου βίντεο για την ιστορία των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Ταχυδρόμου.  Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη!

ermis

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν μόνοι τους ή με την οικογένεια και τους φίλους τους και να δημιουργήσουν επιτόπου το δικό τους προσωπικό γραμματόσημο!

Ώρες ξεναγήσεων: 10:00, 14:00, 16:00, 18:00

Ταχυδρομικό και Φιλοτελικό Μουσείο
Πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου 5 και Φωκιανού
Καλλιμάρμαρο Στάδιο
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:  210- 7519042, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-14:00.

taxeos

 

Share Button
ΤΑΧΕΩΣ ΔΡΟΜΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΜΗΝΥΜΑ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *