ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΧΥΗΡΙΟ

Η Φυλή των Φίλων, με σκοπό να καλωσορίσει, να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους μικρούς μαθητές στην έναρξη της σχολικής χρονιάς τους, συντονίζει Δράση Αλληλεγγύης προσφέροντάς τους σχολικά είδη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, θα γίνει την Παρασκευή 13, Σάββατο 14, Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρες 6μμ-8:30μμ, στον Πολυχώρο ΧΥΤΗΡΙΟ, Ιερά Οδός 44, Γκάζι, με μότο "Καλούμε όλη την κοινωνία να συμμετέχει! Κανένας ΜΟΝΟΣ του στην κρίση!"
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνει η Φυλή των Φίλων είναι τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, φωτοτυπικό χαρτί, κασετίνες και σχολικές σάκες (μεταχειρισμένες σε καλή κατάσταση) και θα διατεθούν στο 87ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κεραμεικού και στο Νηπιαγωγείο του, καθώς και στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Γκράβας και Κυψέλης.
Η δράση αλληλεγγύης της Φυλής των Φίλων υποστηρίζεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο και ευχαριστεί το Χυτήριο για την ευγενική διάθεση του χώρου του.


Η Φυλή των Φίλων
"H παρέα δημιουργήθηκε από την ραδιοφωνική εκπομπή στον ΔΙΕΣΗ η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.  Μεγάλωσε αλλά δεν έχασε τον προσανατολισμό της από την ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη ΝΕΤ.  Σήμερα εκπέμπει στο Κόκκινο 105,5 fm.  Εκτός από τις κουβέντες στο group του facebook, δημιουργούνται εκδηλώσεις, συζητήσεις, πηγαίνουμε παρέα στο θέατρο, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε συναυλίες.  Ανοίγονται θέματα και εντός και εκτός facebook. Μας αρέσει περισσότερο εκτός. Στις φυλές των εμπόρων, των συμφερόντων, των αδιάφορων ,των απάνθρωπων ,των πράσινων των μπλε των κίτρινων και των κενών λόγων είπαμε να έχουμε την δική μας φυλή των φίλων.  Γιατί οι φίλοι μπορούν να ακούνε, εκτός από το να μιλάνε.  Βρεθήκαμε ξανά στις 12 Σεπτέμβρη 2012 στον Πολιτιστικό όμιλο ΕΥΜΑΡΟΣ…και μας άρεσε που υπάρχουμε…χωρίς να είμαστε Σύλλογος, ΜΚΟ, Οργάνωση, φράξια, αλλά ΠΑΡΕΑ. Μια ανοικτή παρέα που θέλει να μοιράζεται σκέψεις και όνειρα αλλά και να το γλεντάει". 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *