ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ AMAZING SPIDER-MAN ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ

Τα πάνω-κάτω έρχονται στο The Mall Athens με αφορμή την άφιξη στις κινηματογραφικές αίθουσες της ταινίας “The Amazing Spider-Man 2”Από τη Δευτέρα 28 μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε και εσείς για λίγο Spider-Man και να βγάλετε την πιο απίθανη φωτογραφία της ζωής σας σε ένα εντυπωσιακό ανάποδο σκηνικό. Πρόκειται για μια ειδική κατασκευή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το πραγματικό δωμάτιο του Peter Parker. Ζήστε την εμπειρία ενός ανάποδου δωματίου, βγάλτε φωτογραφία και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας (#SpidermanUpsideDown) για να τους δείξετε πώς είναι να περπατάς στο ταβάνι!

Ώρες λειτουργίας event στον 3ο όροφο του The Mall Athens:

Δευτέρα 28/04: 5μ.μ-9μ.μ

Τρίτη 29/04:6μ.μ-9μ.μ

Τετάρτη 30/04: 6μ.μ-10μ.μ  

906429 - The Amazing Spider-Man 2

Το δωμάτιο του Αmazing SpiderMan στη νέα ταινία: Για τις ανάγκες της ταινίας το δωμάτιο του Peter Parker / Spider-Man τοποθετήθηκε πάνω σε μια κινητή βάση. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον σκηνοθέτη να μας χαρίσει μια από τις πιο απολαυστικές σκηνές σωματικής κωμωδίας, καθώς ο Peter προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη στολή του Spider-Man σε δευτερόλεπτα πριν η θεία του μπει στο δωμάτιο. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη περιστροφή, στις 360 μοίρες του δωματίου, όπου ο πρωταγωνιστής έρπει από το πάτωμα στους τοίχους και το ταβάνι. Η σκηνή είναι αναφορά στη διάσημη σκηνή του Φρεντ Αστέρ στο Royal Wedding (1920).

Η ταινία: Είναι φανταστικό να είσαι ο Spider-Man. Για τον Peter Parker (Andrew Garfield) τίποτα δεν ξεπερνάει τους ελιγμούς ανάμεσα στους ουρανοξύστες, τις περιπέτειες του ως ήρωα, αλλά και τον χρόνο που περνάει με την Gwen (Emma Stone).  Το να είσαι όμως ο Spider-Man έχει και το τίμημα του.  Είναι ο μοναδικός που μπορεί να προστατεύσει τους Νεοϋορκέζους συμπολίτες του από τους κακούς που απειλούν την πόλη. Μέτα την εμφάνιση του Electro (Jamie Foxx), ο Peter πρέπει να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Εντωμεταξύ, επιστρέφει ένας παλιός του φίλος, ο Harry Osborn (Dane DeHaan) και ο Peter πολύ σύντομα αντιλαμβάνεται ότι όλοι του οι εχθροί έχουν κάτι κοινό. Την εταιρεία κολοσσό Oscorp. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

906429 - The Amazing Spider-Man 2

1η Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D

www.facebook.com/TheAmazingSpiderman.Greece
www.feelgoodentertainment.gr

Share Button
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ AMAZING SPIDER-MAN ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *