ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο περιμένει τα παιδιά την Παρασκευή 11 Απριλίου, στις 6:30 το απόγευμα σε ένα εργαστήριο με πασχαλινές κατασκευές. Με τη βοήθεια της εμψυχώτριας Εύας Νικηφόρου, οι μικροί συμμετέχοντες θα βάψουν αυγά, θα φτιάξουν κοκοράκια και πασχαλινά καλαθάκια.

pasxalines_kataskeves_195

Το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 12μιση το μεσημέρι, ο Πολυχώρος ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στους μικρούς του φίλους με τη δραματοποιημένη αφήγηση των Παραμυθιών Ντορεμυθιών Η Πουπού και η Καρλότα και Η Καιτούλα η κοκέτα η κοτούλα του Ευγένιου Τριβιζά, του αγαπημένου συγγραφέα μικρών και μεγάλων. Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη αφηγείται με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις δύο διασκεδαστικές πουπουλένιες ερωτικές ιστορίες που θα μας κάνουν να δούμε τις κότες με άλλο μάτι!

kota

Δύο Παραμύθια Ντορεμύθια με ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ για να στολίσουν τα πασχαλινά σας αυγά!
Η Καρλότα και η Καιτούλα είναι κότες διαλεγμένες. Δεν ζουν μέσα στο κοτέτσι βαρετά και ανιαρά μόνο να γεννούν αυγά! Θα μπορέσει η τσαχπίνα άσπρη κότα, η Καρλότα να αντισταθεί στον έρωτα της Πουπούς, της πονηρής Αλεπούς που της χαρίζει δώρα και παινέματα για να την ψήσει; Η Καιτούλα, που βάφεται και στολίζεται, θα συναντήσει τελικά τον μεγάλο της έρωτα παρ’ όλες τις περιπέτειες και τις ανατροπές;

Η συμμετοχή και στις δυο εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). 

Share Button
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *