ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Παραμύθια από τη μοναδική Σάσα Βούλγαρη, εργαστήριο κατασκευής κούκλας από την ομάδα κουκλοθεάτρου Κοκου-μουκλό και Καραγκιόζη από τον Τάσο Κώνστα έχει η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και τρίτη συνολικά εβδομάδα των βραδιών στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου Ακαδήμεια, που έχουν γίνει πια θεσμός. Το Τaλκ σας προτείνει ανεπιφύλακτα να επιλέξετε τη μέρα ή τις μέρες που σας αρέσουν, να πάρετε τα παιδάκια σας και να περάσετε μια δροσερή, ευχάριστη βραδιά σε μια από τις πιο όμορφες καλλιτεχνικές αυλές της πόλης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 8μιση το βράδυ η Σάσα Βούλγαρη αφηγείται «Τα πετούμενα… τα πατούμενα… τα σερνούμενα…», δηλαδή αγαπημένα παραμύθια με ζώα. 
Τι το σημαντικό κρύβει το σπιτάκι του κυρ – Κόρμπε
και γιατί μια κότα φορά το καλό της το μαντήλι με τις κόκκινες βούλες;
Γιατί μια γριά αναθρέφει ένα φίδι στον κόρφο της;
Οι όμορφες παγωνοκόρες ψηλά πετούν…
αετοί, χρυσαετοί στους ουρανούς περιδιαβαίνουν
και μες τη νύχτα μάτια λαμπερά ψάχνουν το δρόμο τους. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα παιδάκια πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών και να συνοδέυονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!!!! Διάρκεια: 60 λεπτά 
Γενική Είσοδος: 6 ευρώ

Οικολογήματα Κόκου - Μουκλό
Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 8μιση το βράδυ, παιδιά και μεγάλοι με υλικά του παραμυθιού δημιουργούν ήρωες-κούκλες δίνοντας τους τον προσωπικό τους χαρακτήρα, στο πλαίσιο ενός υπέροχου εργαστηρίου κατασκευής κούκλας από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου Κοκου-Μουκλό
Διάρκεια:
60 λεπτά

Γενική Είσοδος: 7,5 ευρώ 


Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 8μιση το βράδυ, «Ο μπερντές ανάβει στην αυλή του Ακαδήμεια», με δροσερά αναψυκτικά και ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής στη γειτονιά της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο Καραγκιόζης, η Αγλαΐα, τα κολλητήρια και όλη η παρέα του ελληνικού θεάτρου σκιών θα παίξουν στον μπερντέ που θα στηθεί στην αυλή, πίσω από τον οποίο θα βρίσκεται ο Τάσος Κώνστας και θα τους δίνει ζωή με μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας στιγμές γέλιου σε όλη την οικογένεια.
Διάρκεια: 50 λεπτά
Γενική Είσοδος: 6 ευρώ 

ΑκαδήμειαΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:  
Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600
www.akademeia.gr,
e-mail: info@akademeia.gr,
Facebook:www.facebook.com/Akademeia.gr  
twitter: akademeiagr 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *