Ο ρόλος του γονιού

O ρόλος του γονιού είναι μάλλον ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μας, στον οποίο συχνά αφηνόμαστε ανεκπαίδευτοι και βασιζόμαστε σε ό,τι κάνουν οι πολλοί, σε ό,τι έκαναν οι γονείς μας, ή στο ακριβώς αντίθετο. Όλοι, όμως, σίγουρα αναρωτιόμαστε καθημερινά πώς μπορούμε να χτίσουμε την σχέση που ονειρευόμαστε με το παιδί μας.
Την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου στις 11:00, στον εναλλακτικό πολυχώρο pure Βliss, οργανώνεται η δεύτερη Μαμαδοκυριακή, κατά την οποία οι συμμετέχουσες μαμάδες θα γνωρίσουν την οικογενειακή σύμβουλο Ερατώ Χατζημιχαλάκη και θα προσπαθήσουν μαζί της να λύσουν τις απορίες τους για μια ουσιαστική και αποτελεσματική διαπαιδαγώγηση. Οι μαμάδες θα μοιραστούν τις σκέψεις τους, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα συζητήσουν τις απορίες τους και θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις για μια ουσιαστική σχέση με τα παιδιά τους. 
Αν φέρετε μαζί και τα παιδιά σας, σίγουρα θα περάσουν κι εκείνα καλά, καθώς προσφέρεται δημιουργική απασχόληση!
Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6937133905 (Φλώρα Ράνιετς) 

Κόστος συμμετοχής στη συζήτηση: 5€/άτομο
Κόστος δημιουργικής απασχόλησης:  5€/παιδί
Διάρκεια: 2 ώρες

H Ερατώ Χατζημιχαλάκη, το Σάββατο 19/1 και ώρα 12, μία μέρα πριν την Μαμαδοκυριακή στο bliss, κάνει μια ομιλία με θέμα «χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του παιδιού» και παρουσίαση του βιβλίου της «Καινούργιοι γονείς για καινούργια παιδιά», στο βιβλιοπωλείο  Φλωράς στο Μαρούσι.


Η Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι οικογενειακή σύμβουλος με προσέγγιση Ατομικής ψυχολογίας και έχει πολυετή πείρα σε ομάδες γονέων (www.allazo.gr). Ως ενεργό μέλος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΦΑΡΟΣ «Βοήθεια στον Άνθρωπο» εκπαιδεύεται και εκπαιδεύει συνδυάζοντας την ψυχολογία με την πνευματικότητα, προσεγγίζοντας πλέον την θεραπευτική μέσω της Πνευματικής Ψυχολογίας. Εκπαιδεύτηκε στην κοινότητα Findhorn Foundation στη Σκωτία στη διεξαγωγή του πνευματικού παιχνιδιού αυτογνωσίας Transformation Game, το οποίο έχει εντάξει στη θεραπευτική της αγωγή. Εμπνευστής και δημιουργός της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής «Ελπιδοχώρι» στην Αργολίδα, ενός αυτόνομου ως προς την ενέργεια, το νερό και την τροφή πολυχώρου, όπου φιλοξενούνται εργαστήρια και σεμινάρια ψυχολογικού, πνευματικού, φιλοσοφικού και οικολογικού περιεχομένου για ενήλικες και παιδιά (www.elpidohori.gr)

Το Pure Bliss είναι ένας εναλλακτικός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας, Ρόμβης 24Α, Σύνταγμα, που λειτουργεί ως cafe, εστιατόριο και χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων, θεματικών events, workshops και αλλά εκδηλώσεων. Στο Pure Bliss προτεραιότητα έχει η χαρά της ζωής και η δημιουργία γεύσεων από καλά υλικά!

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *