ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΑΚΑΔΗΜΕΙΑ

To Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια κλείνει 3 χρόνια λειτουργίας και μας καλεί όλους στη γιορτή του, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί το χειμερινό πρόγραμμα και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσετε ομιλίες και συζητήσεις και να κάνετε τις φθινοπωρινές αγορές σας από το bazaar στην όμορφη αυλή! Κατά την επίσκεψή σας, θα πάρετε μια γεύση απ’ ό,τι θ’ ακολουθήσει το χειμώνα από πρώτο χέρι και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της γιορτής: 
 
10:30 – 11:30
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 1-2 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ
Οι εμψυχώτριες των εργαστηρίων για πολύ μικρά παιδιά Λαμπρινή Καλαντζή, Ψυχολόγος, και Λίνα Σαραφίδου, Μουσικοπαιδαγωγός, συνεργάζονται και προσφέρουν στους μικρούς φίλους ένα εργαστήρι με δραστηριότητες δημιουργικού παιχνιδιού και μουσικής προπαιδείας.
 
11:30 – 12:30
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-6 ΕΤΩΝ
Οι εμψυχώτριες των κύκλων εργαστηρίων για παιδιά 3-6 ετών Μαρία Βουβούση και Μάτα Μάρρα συνεργάζονται και προσφέρουν ένα εργαστήρι με θεατρικές και κινητικές δραστηριότητες.
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Την ίδια ώρα, οι γονείς παρακολουθούν και συζητούν με την ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Μαραγκοπούλου, πάνω στο θέμα «Βοηθώντας το παιδί μου να χτίσει την αυτοεκτίμησή του» .
 
12:30 – 13:30
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4-6 ΕΤΩΝ
Η Ειρήνη Τζούμα, δημιουργός του Προγράμματος Μουσικής Προπαιδείας «Σίντο… το Πάντα» μαζί με τη Μουσικοπαιδαγωγό μας Λίνα Σαραφίδου κάνουν ένα μουσικό εργαστήριο! Φέτος ξεκινάει και το τμήμα Μουσικής Προπαιδείας «Ο Μουσικούλης και η παρέα του» για παιδιά 6-7 ετών!
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Η δασκάλα των θεατρικών εργαστηρίων Δημοτικού Θάλεια Καλλιαντά παίζει μαζί με τα παιδιά του Δημοτικού σε ένα Θεατρικό Εργαστήρι.
ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Η Δασκάλα Δημιουργικής Κίνησης Μάτα Μάρρα συζητά με γονείς, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλο ενδιαφέρεται για τη Δημιουργική Κίνηση: «Τρέχω, πηδάω, προσγειώνομαι, κυλάω, ανακαλύπτω και μαθαίνω με το σώμα μου!»
 
Προσοχή: Για όλα τα εργαστήρια και τις ομιλίες είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600
www.akademeia.gr
e-mail: info@akademeia.gr
Facebook: www.facebook.com/Akademeia.gr  
twitter: akademeiagr 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *