Καλοκαιρινά εργαστήρια για παιδιά στο Ακαδήμεια

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ακαδήμεια διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι σειρά εργαστηρίων για παιδιά, που είναι εμπλουτισμένα με νέες ιδέες και χαρούμενη διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις:

«Καλοκαίρι με τον Σίντο!» (Μουσική Προπαιδεία για παιδιά 2-6 ετών με τους γονείς τους)

Μουσική Προπαιδεία: Sido - Ακαδήμεια

 
Ένα πρότυπο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας της Ειρήνης Τζούμα για παιδιά 2- 6 ετών: «Καλοκαίρι με τον Σίντο!». Η μουσική προπαιδεία σκοπό έχει να καλλιεργήσει το μουσικό αισθητήριο, τον έμφυτο ρυθμό, (που όλα τα παιδιά έχουν σ’ αυτή την ηλικία) και την αγάπη για τη μουσική. Παράλληλα, μέσα από το τραγούδι, το παιχνίδι με τα μουσικά όργανα, την ακρόαση, την κίνηση, τις χειροτεχνίες και τις εκπλήξεις, θα βοηθήσει τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και τους γονείς να μάθουν να λειτουργούν ως παρατηρητές – βοηθοί των παιδιών τους.
Εμψυχώτρια: Ευαγγελία Σαραφίδου, Φιλόλογος, Μουσικοπαιδαγωγός με ειδίκευση στη βρεφική ηλικία στο πρότυπο πρόγραμμα μουσικής προπαιδείας της Ειρήνης Τζούμα «Σίντο… το πάντα!»
 
Δευτέρα 17 Ιουνίου – Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 ( Κάθε Δευτέρα εκτός 24/6)
Για παιδιά 2-4 ετών: 6:00 – 7:00μ.μ.

Για παιδιά 4-6 ετών: 7:00 – 8:00 μ.μ.

Στο καλοκαιρινό τμήμα μπορεί τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν είτε σε ολόκληρο τον κύκλο είτε μεμονωμένα σε όποιες από τις 4 συναντήσεις μπορούν (απαραίτητη η κράτηση θέσης)
Συνολικό Κόστος Συμμετοχής 4 συναντήσεων: 30 ευρώ.
Κόστος κάθε συνάντησης: 8 ευρώ

«Ταξιδεύω τραγουδώντας!» (Μουσικό Εργαστήρι για παιδιά 6-12 ετών)

Μουσικό Εργαστήρι - Ακαδήμεια

«Το ταξίδι ξεκινά από τη φωνή μας, περνά από τις λέξεις, τα μουσικά όργανα, το πεντάγραμμο και τελειωμό δεν έχει. Τα τραγούδια είναι τόσα πολλά!». Ένα μουσικό εργαστήρι για μεγαλύτερα παιδιά όπου παίζουμε με τα τραγούδια και τα συνοδεύουμε με απλά μουσικά όργανα.
Εμψυχώτρια: Φανή Μώραλη, Εκπαιδευτικός Μουσικής, Συγγραφέας του βιβλίου «Μέσα απ’ το τραγούδι»
Τρίτη 18 και Τρίτη 25 Ιουνίου 2013
Στο καλοκαιρινό τμήμα μπορεί τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν είτε σε ολόκληρο τον κύκλο είτε μεμονωμένα σε όποιες από τις 5 συναντήσεις μπορούν (απαραίτητη η κράτηση θέσης)
Συνολικό Κόστος Συμμετοχής 2 συναντήσεων: 15 ευρώ.
Κόστος κάθε συνάντησης: 8 ευρώ
Την Τρίτη 25 Ιουνίου παράλληλα με το εργαστήριο θα πραγματοποιείται και το SUMMER BREAK BAZAAR στην αυλή του Ακαδήμεια!

Καλοκαιρινά Εργαστήρια Δημιουργικής Κίνησης για παιδιά 

Δημιουργική Κίνηση - Ακαδήμεια

Μέσα από αυτοσχεδιασμούς και την ενεργή και δημιουργική συμμετοχή των παιδιών θα πούμε με το σώμα μας ιστορίες για το καλοκαίρι, τ9„·*?Lϊ6pm6Πϊ6hk6hή5result9π;6loper4uhkA@:6ίστε μπισκότα και Cake Pops από το Bake my CookiesAAΒ“π

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *