1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

Το δημιουργικό εργαστήριο «Τα Μανταλάκια», μετά από μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια μετακομίζοντας σ’ έναν καινούργιο χώρο με καταπράσινο κήπο, γεμάτο αχλαδιές, πορτοκαλιές και πανέμορφα λουλούδια. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και του νέου τους εργαστηρίου, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 με 21.00 «Τα Μανταλάκια» γιορτάζουν και διοργανώνουν το πρώτο τους φεστιβάλ παιχνιδιού με ελεύθερη είσοδο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να γελάσουν και να διασκεδάσουν μέσα από δημιουργικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, να περιπλανηθούν στον κόσμο της τέχνης μέσα από εικαστικές δραστηριότητες, να απολαύσουν απίθανους ξυλοπόδαρους, να μεταμορφωθούν σε φανταστικούς ήρωες και να αυτοσχεδιάσουν. Για τους λιλιπούτειους φίλους του εργαστηρίου, το kindermusik θα είναι ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της μουσικής μαζί με τους γονείς τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση χειροποίητων κατασκευών, παρουσιάσεις βιβλίων, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και εργαστήρι κοσμήματος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εικαστική παρέμβαση «Ας βάψουμε το μπετόν» από τα παιδιά του εργαστηριού και όχι μόνο.
Ελάτε, λοιπόν, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, στην οδό Ιωάννου Ζερβού 10Α για καλωσορίσετε το φθινόπωρο κα τη νέα σχολική χρονιά στα Μανταλάκια. 

Για επιπλέον πληροφορίες, τηλεφωνήστε στα 210 6033553 & 210 6034726
Email: tamantalakia@gmail.com, www.tamantalakia.gr, Facebook
Διεύθυνση: Ιωάννου Ζερβού 10Α, Σταυρός Αγίας Παρασκευής 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *