ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ “5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ 5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ”

Οι Χρωματιστές Μέρες σας προσκαλούν στο Εργαστήρι Θεατρικού Παιχνιδιού “5 Αισθήσεις σε 5 Συναντήσεις”,  ένα καινοτόμο εργαστήρι, σχεδιασμένο για παιδιά από 1,5 χρονών και άνω,  που ολοκληρώνεται σε 5 διαδοχικές συναντήσεις.

Καθώς μεγαλώνουμε “χάνουμε” λίγο από τις αισθήσεις μας, ενώ στην παιδική ηλικία είναι το πιο σημαντικό μέσο με το οποίο τα παιδιά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Στα πρώτα και σημαντικότερα χρόνια της ζωής μας, αυτό που μας εξελίσσει και μας διαμορφώνει είναι η σωστή ανάπτυξη των αισθήσεων μας.

Μέσα από πολλαπλές θεατρικές τεχνικές δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν, να αναγνωρίσουν, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις 5 αισθήσεις τους. Σε κάθε μια από τις σταδιακές μας  συναντήσεις, απομονώνουμε και παίζουμε με μια από τις αισθήσεις μας: την όραση, την όσφρηση, την ακοή, την αφή και τη γεύση. Στο τέλος κάθε εργαστηρίου, τα παιδιά κατασκευάζουν μια αναμνηστική χειροτεχνία.

Τα παιδιά έχουν την τάση να συνεχίζουν το παιχνίδι της ανακάλυψης και στο σπίτι, έτσι ο γονιός, έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρατηρήσει την επίδραση της “ενεργοποιημένης” αίσθησης!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Δέσποινα Μαραγκουδάκη, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού
Έναρξη: Σάββατο 15 Μαρτίου 2014
Διάρκεια:  5 Συναντήσεις, μια κάθε Σάββατο (από 15/3 έως 12/4)
Ώρα υλοποίησης:  10:30-12:30
Κόστος Συμμετοχής: 10 € το παιδί, 5 € για όποιον γονιό θέλει να συμμετέχει
(η συμμετοχή του γονέα είναι απαραίτητη για τα παιδιά 1,5-3 ετών)

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2723415 (09:00-14:00), 6937-734259, info@chromatistesmeres.gr
dancevacuum, Διογένους 42, Χαλάνδρι (στάση μετρό Αγία Παρασκευή)

Η συμμετοχή και στις 5 συναντήσεις (5 Σάββατα) δεν είναι απαραίτητη,  τα παιδιά όμως που συμμετέχουν και στις 5 συναντήσεις, αποκτούν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία και ανακαλύπτουν τη σημασία και την αναγκαιότητα όλων των αισθήσεων.

Share Button
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ “5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΕ 5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ”
4.75 (95%) 4 votes


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *