Ένα Μουσείο για τον Εαυτό μου!

Το Μουσείο Συναισθημάτων με βάση τη φιλοσοφία του και σκοπό τη συναισθηματική καλλιέργεια των παιδιών, σχεδίασε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα (σε τρείς πενθήμερες περιόδους), με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά, στη σημαντική περίοδο της ανάπτυξής τους, τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο. 
 
Ένα Μουσείο για τον Εαυτό μου; Μα τι περίεργη ιδέα είναι αυτή;
 
Όλοι ξέρουμε ότι τα μουσεία του κόσμου είναι γεμάτα με πολύτιμους θησαυρούς. Στο Μουσείο Συναισθημάτων τα παιδιά θα αναζητήσουν την αξία που έχουν και έπειτα θα ξεκινήσουν την πιο σπουδαία αποστολή, να δημιουργήσουν το δικό τους μουσείο! Ένα μουσείο για τον εαυτό τους! Τη δική τους μοναδική συλλογή με αγαπημένα αντικείμενα, πίνακες ζωγραφικής με αγαπημένα τοπία, αυτοπροσωπογραφίες, τρισδιάστατες κατασκευές, φωτογραφίες, πολύτιμα χειρόγραφα …και πολλά άλλα που θα γεννηθούν από τη φαντασία και θα δημιουργήσουν ένα μουσείο "από εμένα για εμένα"! Το κάθε μοναδικό «Μουσείο του Εαυτού μου» που θα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά, στην περίπτωση που τα ίδια τα παιδιά θελήσουν να τα ανοίξουν στο κοινό, θα παρουσιαστεί σε μια αποχαιρετιστήρια έκθεση στο τέλος της τρίτης περιόδου του προγράμματος. 

Το πρόγραμμα είναι πενθήμερο και διαμορφωμένο ώστε να παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα από ένα πενθήμερα και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά δημοτικού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές εξορμήσεις στο λόφο του Φιλοπάππου για κινητικά παιχνίδια και πρωινό πικ νικ και δημιουργικά εργαστήρια στο χώρο του μουσείου.

Ώρες και μέρες: Καθημερινές 8:30 το πρωί έως 16:30 το απόγευμα 
1ο πενθήμερο: 17 –  21 Ιουνίου
2ο πενθήμερο: 24 – 28 Ιουνίου
3ο πενθήμερο: 1 – 5 Ιουλίου 
Μέγιστος αριθμός παιδιών στη ομάδα: 10 παιδιά (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) 
Κόστος για κάθε πενθήμερο: 150 ευρώ ,σε περίπτωση συμμετοχής αδελφών, συμμετοχής σε παραπάνω από ένα πενθήμερο και έγκαιρης εγγραφής (έως Δευτέρα 3 Ιουνίου) γίνεται έκπτωση 10%. 

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7, Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9218329 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *