Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ, διοργανώνουν το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου 2013, από τις 10.30 πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών θα βρεθούν στο χώρο της Τεχνόπολης και θα λάβουν μέρος σε μια διήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers market και open stage για νέους καλλιτέχνες.

 

Και τις δυο μέρες, από τις 10.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, ενώ από τις 17:00 και μετά θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες τις πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου. Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους και θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας στους φούρνους.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» και στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

CIRCUS DAYZ
Μυκηνών 11 & Μ. Αλεξάνδρου-Κεραμεικός
2103410709
www.circusdayz.gr

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *