35 ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ BRICK WIZ

To BrickWiz προσφέρει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες για μικρούς και μεγάλους, βασισμένες στη μεθοδολογία LEGO™ Serious Play™. H μεθοδολογία LEGO® Serious Play® έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνει την καινοτομική σκέψη και τη δημιουργικότητα ενώ παράλληλα βελτιώνει την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική προσέγγιση στη μάθηση και τη παραγωγή ιδεών η οποία συνδυάζει τη δύναμη του μυαλού με τις φυσικές μας δεξιότητες. Από τη δεκαετία του 70 είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι προτιμούν πολύ περισσότερο να χρησιμοποιούν οπτικές και χωρικές μεθόδους για την επίλυση προβλημάτων. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο σκέψης, είμαστε πιο δημιουργικοί απ’ όταν χρησιμοποιούμε λέξεις και έννοιες. Όταν έχουμε τη δυνατότητα συνδυασμού εικόνων και φυσικών αντικειμένων, μας είναι πιο εύκολο και είμαστε πιο γρήγοροι στη παραγωγή ιδεών οι οποίες είναι ιδιαίτερες, διαφορετικές και με αναπάντεχα στοιχεία. Η διαδικασία βασίζεται στη χρήση απλών τούβλων LEGO για την αποτύπωση και μοίρασμα ιδεών μέσα σε μια ομάδα. H χρήση των χεριών και του μυαλού παράγει βαθύτερη και πιο ουσιαστική κατανόηση του κόσμου και των δυνατοτήτων του. Επιπλέον, η βιωματική προσέγγιση κινητοποιεί τη δημιουργικότητα με τέτοιον τρόπο που παράγει κοινή κατανόηση και αναπτύσσει τη διορατικότητα. Η διαδικασία δημιουργεί υψηλό αίσθημα συμμετοχής, αυτοπεποίθησης και ετοιμότητας για δράση.

Τα 35 Μαγικά Τουβλάκια και πάλι στο BrickWiz το Σάββατο 15/3 στις 11 το πρωί.

Στο επιτυχημένο εργαστήριο του BrickWiz θα μάθετε πως με 35 απλά LEGO® τουβλάκια μπορείτε να φτιάχνετε το δικό σας κόσμο αλλά και θα ξυπνήσετε τη δημιουργικότητά σας με δικές σας κατασκευές. Εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία για ενήλικες και παιδιά από 6 ετών. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα 35 μαγικά τουβλάκια για να συνεχίσετε τις κατασκευές στο σπίτι σας…

Ένας τυχερός θα κερδίσει δωρεάν συμμετοχή! Δείτε το πώς, επισκεπτόμενοι τη σελίδα του Brickwiz.gr στο facebook εδώ. 

Διάρκεια: 1.5 ώρα
Τιμή: 30€/άτομο, 25 για το δεύτερο παιδί. Ιδιαίτερα περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Για επιπλέον πληροφορίες καλέστε στο 210-6232220.
Πού: Κολοκοτρώνη 1 και Λεβίδου, Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς (Bowling) , Κηφισιά 14562

 

brick wiz

Share Button
35 ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ BRICK WIZ
5 (100%) 3 votes


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *