10ο SCHOOLWAVE FESTIVAL

Στις 2-3-4 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο έρχονται 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα και 5 συγκροτήματα που «αποφοίτησαν» από το Schoolwave και 7 special guests. Δεκαεξάρηδες από την Κοζάνη και την Κέρκυρα θα παίξουν από death metal μέχρι ρεμπέτικα και θα μοιραστούν την ίδια σκηνή με τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Φοίβο Δεληβοριά (2/7), τον Μάρκο (Locomondo) και τους Word of Mouth (3/7), τον Σάκη (Rotting Christ), τους 1000mods και τους Tardive Dyskinesia (4/7).
Από κάτω θα τους περιμένει όπως πάντα ένα κοινό χιλιάδων παιδιών για τα οποία η μουσική είναι μόνο η αφορμή – η αφορμή να ξεφύγουν από σχολεία και (καλοκαιρινά) φροντιστήρια, να ξεχάσουν για λίγο το φόβο της ανεργίας και να βρεθούν επιτέλους μαζί.

Φέτος, πέρα από τη μουσική, θα γίνουν τρεις παράλληλες εκδηλώσεις:
• Έκθεση comics Ελλήνων και ξένων δημιουργών σε συνεργασία με την Comicdom Press,
• Τουρνουά ping pong με συμμετοχή 4 Ελλήνων πρωταθλητών, μέλη της Εθνικής Εφήβων και Παίδων σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ελληνικού.
• 4 workshops για νέους μουσικούς που θα γίνουν στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (δίπλα στην Πλατεία Νερού) από γνωστούς μουσικούς: 1) David Lynch (Human Touch), 2) Σάκης Τόλης (Rotting Christ), 3) Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Planet of Zeus), 4) Λάμπης Κουντουρόγιαννης (Wedding Singers/ Spectralfire).

Το Schoolwave 2014 πραγματοποιείται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Οι πόρτες ανοίγουν κάθε μέρα στις 19:01 και η είσοδος, λόγω του επετειακού χαρακτήρα, θα είναι συμβολική: 2 ευρώ την ημέρα.

scool

Share Button
10ο SCHOOLWAVE FESTIVAL
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *