ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε για λίγο τα εντυπωσιακά γήπεδα του ΝΒΑ και τη συνύπαρξή του με παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς ή ο Στίφεν Κάρι, προκειμένου να ξαναπαίξει μπάσκετ με τον αδερφό του στη γειτονιά που έκανε τα πρώτα του βήματα.

Ο άσος των Milwaukee Bucks ενημέρωσε τους φίλους του στο Twitter και το Facebook ότι θα πάει για μπάσκετ στο ανοιχτό που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Και βέβαια έγινε χαμός… Υπό το βλέμμα εκατοντάδων παιδιών και όχι μόνο, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν μία γεύση από… ΝΒΑ στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα, στα Σεπόλια.

Clipboard01

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιο με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά τα πλέι οφ γύρισα εδώ. Αυτό τα λέει όλα”. 

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν ονειρευόταν πως παίζοντας σε αυτό το γήπεδο μια μέρα θα έφτανε μέχρι το ΝΒΑ είπε: “Δεν το ξέραμε αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, είπε: “Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος πολύ κόσμο. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο”.

Leave a Reply