ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ LAKEN KUKUXUMUSU

Laken KukuxumusuΤο Τaλκ και το κατάστημα Παλαιολόγος διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε ένα τυχερό ένα θερμός φαγητού Laken Kukuxumusu, το πιο funky θερμός για τη βόλτα, την παραλία, το σχολείο, που κρατάει το φαγητό δέκα ώρες ζεστό και 24 ώρες κρύο με την εγγύηση της Laken, αξίας 39,90 ευρώ.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Kukuxumusu.gr στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 4.5.2017 στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα Παλαιολόγος (Αγ. Πάντων 70, Καλλιθέα) ή ταχυδρομικά αν είναι από την επαρχία.

laken_big_BANNER_NEW

Παλαιολόγος: Στο χώρο του χονδρικού εμπορίου από το 1932, η εταιρεία «Παλαιολόγος» ξεκίνησε κατασκευάζοντας μεταλλικά και ξύλινα παιδικά είδη και πολύ γρήγορα προχώρησε και στην αποκλειστική εισαγωγή βρεφικών ειδών από Ισπανία και Πορτογαλία. Η εταιρεία, με την αξιοπιστία των τόσων χρόνων παρουσίας της, εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή με πλήρη γνώση των απαιτήσεων και των ιδιαιτεροτήτων που αυτή έχει: Διάσημα brands, προϊόντα νέας σχεδίασης και εξαιρετικών πρώτων υλών, σύγχρονος τρόπος διάθεσης και προβολής, δημιουργικότητα και πρωτοπορία και όλα εκείνα που εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τα προϊόντα μας ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας.

logo4

Από το 2010 ξεκίνησε η συνεργασία με την εταιρία Kukuxumusu και η εισαγωγή των προϊόντων τους από T-shirts, σακίδια πλάτης, τετράδια μέχρι πετσέτες θαλάσσης, buff, θερμός και πολλά άλλα! Kukuxumusu στη γλώσσα των Βάσκων σημαίνει «φιλί από ψύλλο»! Ένα «φιλί» που σου ομορφαίνει την εμφάνιση, σου προκαλεί το γέλιο και σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά! kukuxumusu

Laken: H Laken είναι μια ισπανική εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 100 χρόνια και σήμερα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από παγούρια, θερμός, φιάλες και δοχεία τροφίμων από πιστοποιημένα ασφαλή υλικά, όπως  ανοξείδωτο χάλυβα και  αλουμίνιο κατάλληλα για τρόφιμα. Τα πιο funky θερμός για τη βόλτα, την παραλία το σχολείο είναι ΜΟΝΟ τα Kukuxumusu! Δέκα ώρες ζεστό και 24 ώρες κρύο με την εγγύηση της Laken.

logo LAKEN

Δείτε όλα τα προϊόντα Kukuxumusu στο https://different-store.gr/product-category/bebe/ ή επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook Kukuxumusu.gr


 Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το κατάστημα Παλαιολόγος διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα θερμός φαγητού Laken Kukuxumusu.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στο κατάστημα Παλαιολόγος, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 4.5.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το κατάστημα Παλαιολόγος (Αγ.Πάντων 70, Καλλιθέα) ή ταχυδρομικά αν είναι από την επαρχία. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

5 Σχόλια

 1. maria tsoukatou Απρίλιος 27, 2017
 2. ερμιονη τσαπακιδου Απρίλιος 21, 2017
 3. Σερτάν Απρίλιος 20, 2017
 4. maria tsoukatou Απρίλιος 20, 2017
 5. Anna Markova Απρίλιος 20, 2017