ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΛΗΤΩ

Lito_2To Taλκ και το ΛΗΤΩ διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό, με αφορμή τον εορτασμό της ενηλικίωσης του πρώτου παιδιού που γεννήθηκε στην Ελλάδα με τοκετό στο νερό, και προσφέρουν σε μια τυχερή μέλλουσα μητέρα εντελώς δωρεάν τον τοκετό της (φυσιολογικό ή καισαρική) και τη νοσηλεία της σε μονόκλινο δωμάτιο του μαιευτηρίου.

ΛΗΤΩ

1268-227-2013_04_30_gr

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και του Λητώ στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 22.9.2017 στις 11 το πρωί και η κλήρωση θα γίνει την ίδια ημέρα στο γραφείο του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό.
 • Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει άμεσα όλα τα στοιχεία της στο Τaλκ και να επικοινωνήσει με το ΛΗΤΩ.
 • Το δώρο αφορά είτε φυσιολογικό τοκετό είτε καισαρική.
 • Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στην επόμενη διετία, επομένως στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος είτε γυναίκες που εγκυμονούν ήδη είτε όσες σκοπεύουν να μείνουν έγκυες το επόμενο χρονικό διάστημα.
 • Στο δώρο δεν συμπεριλαμβάνει η αμοιβή του γιατρού που είναι ξεχωριστά, μιας και η κάθε γυναίκα έχει το δικό της μαιευτήρα.
 • Το δώρο δεν μεταβιβάζεται.

LHTO-FLN-50x70
Φέτος, το μαιευτήριο ΛΗΤΩ γιορτάζει μία διπλή επέτειο. Συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα -48 χρόνια- λειτουργίας, παροχής υγείας και πάνω από όλα καινοτομίας και προσφοράς με γνώμονα την οικογένεια! Ταυτόχρονα, το 2017 είναι το έτος που το κορίτσι που γεννήθηκε πρώτο στην Ελλάδα, το 1999, με τη διαδικασία του τοκετού στο νερό ενηλικιώνεται.

Έτσι, το ΛΗΤΩ πραγματοποιεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου μια διήμερη εκδήλωση, μία πραγματική γιορτή για τη ζωή και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να γιορτάσουν μαζί του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες με επίκεντρο τις πιο σύγχρονες μεθόδους εναλλακτικού τοκετού που προσφέρουν το καλύτερο στη σύγχρονη μητέρα, ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της κλινικής και παιδικές δραστηριότητες, ενώ τους περιμένουν κληρώσεις, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:00 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 έως 13:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων «Επαμεινώνδας Μεγαπάνος» του ΛΗΤΩ, Μουσών 7-13, Αθήνα 115 24.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, 210.6902409-411

Lito


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το ΛΗΤΩ διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου μια τυχερή επισκέπτρια της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσει τον τοκετό και τη νοσηλεία της σε μονόκλινο δωμάτιο του μαιευτηρίου. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 το πρωί της Παρασκευής 22.9.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικήτρια και 1 αναπληρωματική νικήτρια.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στην επόμενη διετία, επομένως στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος είτε γυναίκες που εγκυμονούν ήδη είτε όσες σκοπεύουν να μείνουν έγκυες το επόμενο χρονικό διάστημα.
 8. Στο δώρο δεν συμπεριλαμβάνει η αμοιβή του γιατρού που είναι ξεχωριστά, μια και η κάθε γυναίκα έχει το δικό της μαιευτήρα.
 9. Το δώρο ΔΕΝ μεταβιβάζεται.
 10. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 11. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους.  Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 12. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 13. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

2 Σχόλια

 1. Καλλιοπη Αντωνιαδου Σεπτέμβριος 16, 2017
 2. Μαρία Μπαχού Σεπτέμβριος 13, 2017