KΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ

17155814_1591628370866629_7050909099287351729_nΑνακαλύψτε και εσείς την αξία του  Δίκκοκου Σιταριού μέσα από το απολαυστικό ψωμί της εταιρείας Παπαδοπούλου, «Αρχαία Σπορά».  Είτε στο πρωινό με ταχίνι και μέλι, είτε συνοδεύοντας το φαγητό σας, είτε ως ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα η «Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι» θα σας συναρπάσει. Για να απολαμβάνετε τα γεύματα σας ακόμα περισσότερο, κάνουμε δώρο σε 10 τυχερούς το ψωμί σε φέτες Αρχαία Σπορά του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 8 συσκευασίες Αρχαία Σπορά Παπαδοπούλου με Δίκοκκο Σιτάρι, 4 σταρένιο και 4 ολικής άλεσης. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες Τaλκ και Ψωμί Παπαδοπούλου εδώ και εδώ αντίστοιχα εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7.12.2017 και η κλήρωση θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

19030758_1717090574987074_4099456356210944236_nΤο ψωμί σε φέτες »Αρχαία Σπορά Παπαδοπούλου» αποτελεί ένα μοναδικό, ξεχωριστό ψωμί υψηλής διατροφικής αξίας καθώς κρύβει ένα πολύτιμο δημητριακό στη συνταγή του. Το Δίκοκκο Σιτάρι. 

Ο καρπός του Δίκοκκου Σιταριού αποτελείται από δύο σπόρους οι οποίοι καλύπτονται από ένα σκληρό περίβλημα που δεν απομακρύνεται κατά το θερισμό. Έτσι ο καρπός παραμένει προστατευμένος, διατηρώντας τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του. Το Δίκοκκο Σιτάρι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, ενώ περιέχει βιταμίνες Β1,Β6 και μέταλλα όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό και φώσφορο.

 

arxaia-spora_starenio

arxaia-spora_olikis

Όλα τα οφέλη του Δίκοκκου Σιταριού έρχονται κάθε μέρα στο τραπέζι μας με το ψωμί ‘‘Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο Σιτάρι». Αφράτο, κομμένο σε πλούσιες απολαυστικές φέτες, διατίθεται σε δύο γεύσεις: Σταρένιο & Ολικής Άλεσης, αποτελεί την ιδανική πρόταση για να συνοδεύσουμε το φαγητό μας, για να προσφέρουμε ένα δυναμωτικό πρωινό με ταχίνι, μέλι ή μαρμελάδα που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι ή για να δημιουργήσουμε απολαυστικές μπρουσκέτες με ντομάτα και φέτα.  Ένα ψωμί εμπνευσμένο από την αρχαία διατροφή για την καθημερινή μας διατροφή. Δοκιμάστε το!


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η εταιρεία Παπαδοπούλου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν ψωμιά Παπαδοπούλου. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στην εταιρεία Παπαδοπούλου, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας.  Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 7.12.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα  www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 10 νικητές και 10 αναπληρωματικοί νικητές.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά 3 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Ταλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Τα δωρα θα αποσταλoύν ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

17 Σχόλια

 1. Σαββας-Ευη Λαγουδακις Νοέμβριος 18, 2017
 2. ερμιονη τσαπακιδου Νοέμβριος 17, 2017
 3. Βασιλικη Τζικα Νοέμβριος 16, 2017
 4. Αγγελική Μουδράκη Νοέμβριος 16, 2017
 5. ΟΛΓΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ Νοέμβριος 16, 2017
 6. ΒΑΙΟΣ ΒΗΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Νοέμβριος 15, 2017
 7. Χρυσούλα Βασιλείου Νοέμβριος 15, 2017
 8. σοφια μακρη Νοέμβριος 14, 2017
 9. ΦΡΟΣΩ ΙΣΣΑΡΗ Νοέμβριος 14, 2017
 10. Σερτάν Νοέμβριος 14, 2017
 11. Παρασκευή Μαντζιαρλή Νοέμβριος 14, 2017
 12. Κατερίνα Μουρλά Νοέμβριος 14, 2017
 13. ΣΟΦΙΑ ΔΟΥΚΛΗ Νοέμβριος 14, 2017
 14. ΜΑΓΔΑ ΜΑΚΡΗ Νοέμβριος 14, 2017
 15. Βάγια Τσακνάκη Νοέμβριος 13, 2017
 16. Kelly Hatzieleuftheriou Νοέμβριος 13, 2017
 17. Kelly Hatzieleuftheriou Νοέμβριος 13, 2017