ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ PANKILL ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

PanKillTo Taλκ και η  ΔΑΦΝΗ agrotrade  διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 24 τυχερούς από ένα προϊόν PanKill 500 κ.εκ, που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε όλα τα έντομα αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η χρήση στο στρώμα για την καταπολέμηση/ εξολόθρευση ακάρεων.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, απλά κάντε like στη σελίδα του Τaλκ και του PanKill στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα στο γραφείο του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό αν είναι από την Αθήνα και ταχυδρομικά αν είναι απ΄την επαρχία. 

22089106_1874486159236055_7781709074759893731_n

Παραδεχτείτε το! Τα έντομα είναι ενοχλητικά. Ζουζουνίζουν γύρω μας, τσιμπούν, προκαλούν αλλεργίες. Και, μικροί-μεγάλοι, κάνουμε τα πάντα για να τα διώξουμε από κοντά μας! Πλέον έχουμε για σύμμαχό μας το PANKILL!

Το PANKILL είναι το μόνο γενικής χρήσης εντομοκτόνο-ακαρεοκτόνο σκεύασμα, έτοιμο για χρήση, για την ουσιαστική καταπολέμηση των εντόμων, που δεν απωθεί, αλλά εξολοθρεύει όλα τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Το PANKILL μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε όλα τα έντομα αλλά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η χρήση στο στρώμα για την καταπολέμηση/ εξολόθρευση ακάρεων.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το  PANKILL ψεκάζοντας απευθείας στο στρώμα, το δικό σας και των παιδιών σας, να περιμένετε για λίγο να στεγνώσει και έπειτα να τοποθετήσετε τα σεντόνια σας να απολαύσετε ήσυχα τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις και χωρίς αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα που προκαλούνται από ακάρεα και κοριούς. Ποιος, άλλωστε, δεν θέλει να εξασφαλίσει στο παιδί του όνειρα γλυκά, πάνω σε ένα καλής ποιότητας και καθαρό στρώμα! Φυσικά, το PANKILL μπορεί να εφαρμοστεί και στους καναπέδες του σπιτιού.

Είναι προϊόν με έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και χωρίς τοξικολογική σήμανση. Επιπλέον, έχει ελεγχθεί επίσης από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και έχει κριθεί κατάλληλο για απευθείας χρήση πάνω στο στρώμα, σε κρεβάτια μικρών και μεγάλων.

PANKILL

Το PANKILL κυκλοφορεί σε συσκευασία 500 κ.εκ και μπορεί να καλύψει την ανάγκη εξολόθρευσης ακάρεων, κοριών και ψύλλων σε όλα τα στρώματα στο σπίτι καθώς και σε καναπέδες, πολυθρόνες, σπιτάκια-κρεβατάκια κατοικίδιων με ισχυρή διάρκεια δράσης που αγγίζει και τους 3 μήνες.

22780125_1904604402890897_609140317893020837_n

Γνωρίζατε ότι; Ο κοριός (bedbug) είναι ένα μικρού μεγέθους έντομο. Τρέφεται αποκλειστικά με ανθρώπινο αίμα. Αν και κατά τη διάρκεια της μέρας βρίσκεται κρυμμένος σε σχισμές και εσοχές, το βράδυ δραστηριοποιείται αναζητώντας το υποψήφιο θύμα. Ενώ λοιπόν κοιμόμαστε ο κοριός λαμβάνει τον αίμα που χρειάζεται. Αν και δεν έχει φτερά μεταφέρεται πολύ εύκολα με τις αποσκευές από χώρα σε χώρα. Αν θέλει κάποιος να τον εντοπίσει, αρκεί μόνο να ελέγξει για αρχή με σχολαστικότητα τις ραφές του στρώματος, τις εσοχές του κρεβατιού.

22815082_1900331696651501_1222858649759382785_n

Γνωρίζατε ότι; Η υγρασία είναι σύμμαχος για την έντονη αναπαραγωγή των ακάρεων σε συνδυασμό με την έντονη διαφοροποίηση της θερμοκρασίας από ζέστη σε κρύο. Η εναλλαγή των εποχών εντείνει την παρουσία ακάρεων καθώς και άλλων εντόμων. Φροντίζουμε τα στρώματα μας με PANKILL για την εξολόθρευση ακάρεων.

Θα βρείτε το PANKILL σε όλα τα φαρμακεία. 

Ένα προϊόν της ΔΑΦΝΗ agrotradeΧρησιμοποιήστε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση
Αρ. Έγκρ. Κυκλοφ.: ΤΠ18-0183/30.11.2015
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777


*Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η ΔΑΦΝΗ agrotrade  διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 24 τυχερούς από μια συσκευασία PanKill 500 κ.εκ. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail,  πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τρίτης 21.11.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 24 νικητές και 24 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

11 Σχόλια

 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΙΟΣ Νοέμβριος 20, 2017
 2. ΛΙΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ Νοέμβριος 19, 2017
 3. γιωργος Νοέμβριος 15, 2017
 4. γεωργια βαρυτη Νοέμβριος 13, 2017
 5. σοφια μακρη Νοέμβριος 11, 2017
 6. ΜΑΓΔΑ ΜΑΚΡΗ Νοέμβριος 11, 2017
 7. maria chamilothori Νοέμβριος 11, 2017
 8. ELENA GRIGORAS BAKOGIANNIS Νοέμβριος 10, 2017
 9. Σερτάν Νοέμβριος 10, 2017
 10. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ Νοέμβριος 10, 2017
 11. Χρυσούλα Βασιλείου Νοέμβριος 9, 2017