Advertisement

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ CD ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΡΑΚΟΥ

18056194_214906845673707_3436857838071607290_oΟ Τεμπέλης Δράκος υποδέχεται την αγαπημένη του εποχή διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό παρέα με το Taλκ και χαρίζει σε 3 τυχερούς και τα 3 cd της σειράς τραγουδιών του Τεμπέλη Δράκου, «Ο Τεμπέλης Δράκος και άλλες ιστορίες», «Η επιστροφή του Τεμπέλη Δράκου» και «Τα ταξίδια του Τεμπέλη Δράκου».

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και του Τεμπέλη Δράκου στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Δευτέρα 12.7.2017 στις 10 το πρωί και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail για τις λεπτομέρειες της παραλαβής του δώρου τους.

16712042_171311783366547_5064136916148130060_nΟ δημιουργός Γιώργος Χατζηπιερής σας καλωσορίζει στην επίσημη σελίδα του «Τεμπέλη δράκου» και όλων των αγαπημένων του ηρώων! Ανακαλύψτε την εδώ!

Τα 3 cd του Τεμπέλη Δράκου έχουν γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία και από τα τραγούδια έχουν προκύψει αγαπημένοι «ήρωες» των μικρών μας φίλων όπως το «Ελεφαντάκι», τα «Δέκα καβουράκια», ο «Κόκορας», το «Σκουλουκούιν», η «Ντομάτα καμικάζι», ο «Ασπροδόντης καρχαρίας», ο «Αχινός» και φυσικά και ο «Τεμπέλης Δράκος»!

Οι περιπέτειες του Τεμπέλη Δράκου κυκλοφορούν σε 3 εξαιρετικά cd με τραγούδια του Γιώργου Χατζηπιερή με τις φωνές σπουδαίων τραγουδιστών! Διονύσης Σαββόπουλος Eleftheria Arvanitaki Sokratis Malamas Alkinoos Ioannidis Eleni Tsaligopoulou (official) Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias Sofia Papazoglou Doros Demosthenous Apostolos Rizos Page Eleni Kapilidou Lizeta Kalimeri/Λιζέτα Καλημέρη Lefteris Moumtzis Mariastella Tzanoudaki ( Μαριαστέλλα Τζανουδάκη ) Elli Paspala / Έλλη Πασπαλά Melina Kana

Κυκλοφορούν αποκλειστικά στα καταστήματα Public!


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν τα 3 CD του Τεμπέλη Δράκου. 
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10 το πρωί της Δευτέρας 12.7.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας αμέσως μετά, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 3 νικητές και 3 αναπληρωματικοί νικητές. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές.
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

  1. Νίκη Παπαγεωργίου Ιούνιος 21, 2017