ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΚΟΥΝΙΑ-ΑΙΩΡΑ KOYNIA BELLA

kounia bellaΤο Τaλκ και η kounia bella διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε ένα μεγάλο τυχερό μια χειροποίητη κούνια-αιώρα, αξίας 95 ευρώ, στο χρώμα της επιλογής του (δείτε όλα τα χρώματα εδώ).

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της kounia bella στο facebook  εδώ  και  εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του ταχυδρομικά.

_MG_6822check

Καλωσορίστε το παιδί σας στον κόσμο… της kounia bella. 

H kοunia bella είναι μια χειροποίητη κούνια-αιώρα από φυσικά υλικά, που δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει το παιδάκι σας με ιδιαίτερη φροντίδα, από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι την ηλικία των 2-3 ετών. Σχεδιάστηκε για να ακολουθεί τους ρυθμούς του παιδιού και να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σταδίου ανάπτυξης, χαρίζοντας εύκολο, γλυκό και διαρκή ύπνο στα μωράκια, και πραγματική «παιδική χαρά» στα μεγαλύτερα παιδάκια, είτε εντός σπιτιού, είτε στις βόλτες και τις διακοπές σας.

Η kounia bella μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας. Θα το ξεκουράσει και θα το διασκεδάσει μέχρι να ζυγίζει 15 κιλά – καθώς ρυθμίζεται πανεύκολα κατά μήκος, πλάτος και ύψος, ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, τη σωματική διάπλαση και τη δραστηριότητα του παιδιού.

_MG_7505present
«Nα σας ζήσει», ξεκούραστα 

Η kounia bella αποτελεί χέρι βοηθείας για τους νέους γονείς, στην πολύ απαιτητική πρώτη περίοδο, ακριβώς μετά τη γέννηση του μωρού. Σαν προέκταση της αγκαλιάς σας, η ανάλαφρη κίνηση της αιώρας νανουρίζει και ηρεμεί άμεσα και το πιο ανήσυχο μωράκι, εξασφαλίζοντάς του εύκολο, γρήγορο, γαλήνιο και κυρίως διαρκή ύπνο. Το αποτέλεσμα: μια πιο ξεκούραστη καθημερινότητα για όλους.

_MG_8040check

Κλίση στη φροντίδα 

Η ρυθμική κίνηση της αιώρας kounia bella «παρηγορεί» και ανακουφίζει το μωράκι από τους κολικούς, ενώ το επικλινές της σχήμα διευκολύνει την αναπνοή των βρεφών και αποτρέπει την αναγωγή τροφής.

_MG_8327present

Σε επαφή με τη φύση μας

Η kounia bella αγαπάει τη φύση από κατασκευής της- και το δείχνει:

-Είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη, φτιαγμένη με πολλή φροντίδα, από φυσικά υλικά.

-Μπορεί να κρεμαστεί εύκολα οπουδήποτε εκτός σπιτιού, σ’ ένα δοκάρι, σε μια πέργκολα, σ’ ένα δέντρο ή όπου εσείς σκεφτείτε.

-Διπλώνει χωρίς να αποσυναρμολογηθεί και μεταφέρεται πανεύκολα, ενθαρρύνοντάς σας να την έχετε πάντα και παντού μαζί σας, στις βόλτες, τις εξορμήσεις και τις διακοπές σας.

-Η γοητεία της, ωστόσο, παραμένει στο ότι φέρνει την αίσθηση της φύσης μέσα στο σπίτι, τις μέρες που δεν μπορείτε να βγείτε έξω λόγω καιρού…

19451 1 - Copy

Μια καθημερινότητα παίξε-γέλασε 

Η kounia bella, μπορεί με λίγη φαντασία και παιχνιδιάρικη διάθεση να μετατραπεί από «όαση» ύπνου σε «πάρκο» διασκέδασης, προσφέροντας ώρες χαράς και απασχόλησης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δεξιότητες της κάθε ηλικίας.

Τα μεγαλύτερα παιδάκια μπορούν και κάνουν κούνια μόνα τους, βγάζοντας τα ποδαράκια τους από τα μπροστινά ανοίγματα. Έτσι, «παιδαγωγούνται» δημιουργικά, ανακαλύπτουν την αίσθηση της ισορροπίας, εξερευνούν τις δεξιότητές τους, «γυμνάζουν» την αυτονομία και τη φαντασία τους-και, πάνω απ’ όλα, διασκεδάζουν με την ψυχή τους, γεμίζοντας γέλιο το σπίτι.

1483286_757697340910582_61399764_n

Μπορείτε να τη βρείτε στο kouniabella.com/gr/ και στο facebook


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η kounia bella διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός επισκέπτης της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσει μια κούνια-αιώρα.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 19.11.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Ο νικητής παραλαμβάνει το δώρο του ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.  

4 Σχόλια

 1. Βάγια Τσακνάκη Νοέμβριος 12, 2017
 2. Σερτάν Οκτώβριος 27, 2017
 3. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Οκτώβριος 25, 2017
 4. Σαββούλα Οκτώβριος 25, 2017