ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ BIO-BEBE®

IMG_2309-1024x1019To Taλκ και τo bio-bébé®  διοργανώνουν super διαγωνισμό με δώρο τις δυο νέες βιολογικές κρέμες με γάλα! Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από 5+5 Φαρίν Λακτέ με γάλα και βρώμη και Ρυζάλευρο Βανίλια με βιολογικό γάλα.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, απλά κάντε like στη σελίδα του Τaλκ και του bio-bébé στο facebook εδώ και εδώ  αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα στο γραφείο του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

bio-bébé

100% νέες κρέμες, με 100% βιολογικό γάλα και 100% αγάπη!

Η οικογένεια των bio-bébé® μεγαλώνει και έχει #neamegala!

Δύο νέες βιολογικές κρέμες με γάλα θα ξετρελάνουν τα μωρά σας. Φαρίν Λακτέ με σιτάρι και βρώμη καθώς και Ρυζάλευρο Βανίλια, και οι δύο με γάλα βιολογικό.

bio-bébé®

Ρυζάλευρο Βανίλια με βιολογικό γάλα

Η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bébé® Ρυζάλευρο Βανίλια με γάλα μπορεί να αποτελέσει μέρος των τροφών του απογαλακτισμού, από τα τέλη του 4ου μήνα και μετά ή σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου. Είναι άριστα ανεκτή από την ευαίσθητη βρεφική κοιλίτσα, εύκολη στην παρασκευή της και με λεία υφή. Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Δείτε εδώ τον πίνακα διατροφικής ανάλυσης: http://bit.ly/2k5SUxJ

b3

Φαρίν Λακτέ με σιτάρι, βρώμη και βιολογικό γάλα

Η βιολογική βρεφική κρέμα bio-bébé® Φαρίν Λακτέ με σιτάρι, βρώμη και βιολογικό γάλα, μπορεί να αποτελέσει μέρος των τροφών του απογαλακτισμού από τον 6ο μήνα και μετά. Το σιτάρι σε συνδυασμό με τη βρώμη εφοδιάζει το βρέφος με υδατάνθρακες βραδείας αποδέσμευσης, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες σε αυτή την ηλικία. Η Φαρίν Λακτέ με σιτάρι, βρώμη και γάλα διευκολύνει τη σταδιακή έκθεση του βρέφους στη γλουτένη, ενώ είναι εύκολη στην παρασκευή της και με λεία υφή! Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα, πρωτεΐνες και χαμηλά κορεσμένα λιπαρά.

Δείτε εδώ τον πίνακα διατροφικής ανάλυσης: http://bit.ly/2zNYdoW


*Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το bio-bébé διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε πέντε τυχερούς από πέντε πακέτα με τις δύο νέες βιολογικές κρέμες bio-bébé®  με γάλα.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail,  πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τρίτης 19.12.2017. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

 1. Amalia Magklara Δεκέμβριος 8, 2017