ΜIA «ΚΑΡΔΙΑ» ΑΠΟ ΤΗ NIVEA CREME ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!

Γιορτάζουμε τις μητέρες του κόσμου για την αγάπη και τη φροντίδα που προσφέρουν, με μοναδικές συσκευασίες NIVEA Creme.

Στις 11 Μαΐου, γιορτάζουμε τα πρόσωπα που μας χαρίζουν απλόχερα αγάπη και φροντίδα. Η NIVEA κάνει την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή, με μια ειδική, συλλεκτική έκδοση της κλασικής μπλε συσκευασίας της NIVEA Creme για να ευχαριστήσει τις μαμάδες όλου του κόσμου, που είναι η καρδιά της οικογένειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες εκείνες τις στιγμές που ήταν και παραμένουν δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα, για κάθε συμβουλή που μας έδωσαν, για κάθε αγκαλιά, για κάθε φιλί.

 Όλες οι αναμνήσεις αγάπης και φροντίδας σε ένα μπλε κουτί!
Το μπλε κουτί της NIVEA ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μία απλή συσκευασία. Πολλοί συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν, ακόμα και όταν τελειώσει η NIVEA Creme για να τοποθετούν, για παράδειγμα, μικροαντικείμενα. Είναι ένα προϊόν που αποτελεί έμπνευση για πολλές χρήσεις και κρύβει μέσα του πολλές ιδιαίτερες αναμνήσεις.  Εικόνες, υφές και αρώματα που συνδέουμε με την παιδική μας ηλικία, όταν η μητέρα μας άπλωνε την NIVEA Creme για να προστατεύσει τη μύτη μας από το συνάχι και την εφηβεία μας, όταν της τη ζητούσαμε για εντατική ενυδάτωση μετά από μία μέρα κάτω από τον ήλιο, στην παραλία. Μνήμες που μας φέρνουν χαμόγελο στα χείλη και τη μοναδική αίσθηση της φροντίδας που μας προσέφερε η «μαγική» κρέμα στο μπλε κουτί.

 Άγγιγμα αγάπης και φροντίδας κάθε στιγμή
Τα τελευταία 100 χρόνια, η NIVEA Creme έχει εξελιχθεί σε ένα κλασικό σύμβολο αγάπης και φροντίδας με τη δική του ιστορία. Και ένα σύμβολο οικειότητας. Το μπλε κουτί μας κάνει να αισθανόμαστε όπως στο σπίτι μας, όπου και αν βρισκόμαστε. Με το που ανοίγει η συσκευασία, το ασύγκριτο άρωμα κρίνου ξυπνά αναμνήσεις από υπέροχες στιγμές, ενώ η υφή και το αποτέλεσμα παραμένουν το ίδιο εντυπωσιακά όπως τότε. Το μυστικό της επιτυχίας της; Όλα αυτά τα χρόνια παρασκευάζεται σύμφωνα με την ίδια «συνταγή» που διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή και ταυτόχρονα ενδυναμώνει το προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας.

Κάντε ένα δώρο αγάπης με την NIVEA Creme
Η 11η Μαΐου είναι μια μέρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες υπέροχες αναμνήσεις  με μια συλλεκτική έκδοση NIVEA Creme για τη Γιορτή της Μητέρας. Γιατί όπως έχουμε μάθει από τις μαμάδες μας, όσο περισσότερη φροντίδα και αγάπη προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους, τόση περισσότερη έχουμε και στην καρδιά μας!