ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ATHENSHEART MALL!

Καλοκαίρι εκτός από ταξίδια, ξεκούραση και θάλασσα σημαίνει επίσης και χαλάρωση… συντροφιά με ένα μαγευτικό βιβλίο! ΣΤο athensheart Mall αυτό το γνωρίζουν καλά  και ανοίγουν  πάλι τις πόρτες τους στο καλό βιβλίο, έτοιμοι να  υποδέχθούν, από τις 27 Ιουνίου έως και τις 2 Αυγούστου 2014 όσους αγαπούν να “ταξιδεύουν” και να “ονειρεύονται”  παρέα με ένα βιβλίο.

Η καρδιά του athensheart θα πλημμυρίσει από λέξεις, ιδέες, εικόνες, ιστορίες, για να γεμίσουν τις καρδιές, το νου και τη φαντασία όσων αγαπούν την συντροφιά ενός καλού βιβλίου. Η έκθεση πραγματοποιείται στο επίπεδο 0 του athensheart με τη συμμετοχή 50 από τους διασημότερους εκδοτικούς οίκους ελληνικής & ξένης λογοτεχνίας, παρουσιάζοντας περισσότερους από 2,500 τίτλους, μεταξύ των οποίων και πολλή μεγάλη συλλογή σε παιδικά βιβλία.

Για όλους τους μικρούς και μεγάλους βιβλιολάτρες, το athensheart προτείνει νέους, μοντέρνους, αλλά και παλαιότερους τίτλους, σε εξαιρετικά  χαμηλές τιμές, που ξεκινούν από 2,5€ ! Βιβλία επιστημονικής φαντασίας, ψυχολογίας, παιδικά , διηγήματα, ιστορικά δοκίμια μέχρι και κλασικά λογοτεχνικά αριστουργήματα , η έκθεση του athensheart προσφέρεται για όλα τα «ανήσυχα πνεύματα».

Επισκεφτείτε και εσείς την έκθεση βιβλίου στο επίπεδο 0 του athensheart και αποκτήστε συναρπαστικά βιβλία για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!