ΦΕΤΟΣ Ο ΜΑΗΣ ΔΕΝ «ΠIAΝΕΤΑΙ» ΣΤΟ ATHENS METRO MALL!

Αθήνα, 24 Απριλίου 2014 – Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται τον Μάιο με ένα δεκαήμερο άπιαστων εκπτώσεων, από 1η έως 10 Μαΐου, και ετοιμάζει ταξίδια μοναχά για εσάς. Όλο τον μήνα, με αγορές 30€ και άνω στο Athens Metro Mall λαμβάνετε μέρος καθημερινά σε κλήρωση για δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Κυκλάδες, με τη Blue Star Ferries ενώ παράλληλα, κάθε Σαββατοκύριακο, τα Happy Family Weekends επιφυλάσσουν χαρούμενες μαγιάτικες δραστηριότητες για τις οικογένειες και τους μικρούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, με ελεύθερη είσοδο.

 Άπιαστες Εκπτώσεις & Έξυπνες Αγορές
Λίγο πριν την άφιξη του καλοκαιριού, 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands από το χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της τεχνολογίας και των ειδών σπιτιού, στο Athens Metro Mall, σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πιο έξυπνες αγορές, με άπιαστες εκπτώσεις, από 1η έως 10 Μαΐου*. Ταυτόχρονα, όλο τον Μάιο έχετε την ευκαιρία να είστε ένας από τους τυχερούς που καθημερινά θα κερδίζουν εισιτήρια για 2 άτομα με επιστροφή στα νησιά των Κυκλάδων με συνολικές αγορές 30€ και άνω. *Την Κυριακή 4 Μαΐου τα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο θα είναι ανοιχτά.

Ο Μάης έρχεται στα Happy Family Weekends
Οι εκπλήξεις και τα παιχνίδια δεν σταματούν ποτέ και για τους μικρούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, ειδικά την άνοιξη που είναι η γιορτή της φύσης. Το Σάββατο 3 Μαΐου, δημιουργούμε τα πιο όμορφα μαγιάτικα στεφάνια και μαθαίνουμε να φυτεύουμε λουλούδια. Την Κυριακή, 4 Μαΐου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου και φτιάχνουμε καρικατούρες γέλιου και ψηφιδωτά λουλούδια. Στις 10 Μαΐου δεν χάνουμε το ευρηματικό εργαστήρι πλαστελίνης ενώ στις 11 φτιάχνουμε καρτούλες για τη Γιορτή της Μητέρας. Από την άνοιξη είναι εμπνευσμένες όλες οι πολύχρωμες ζωγραφιές που καλούνται να ζωγραφίσουν οι μικροί μας φίλοι όλο τον μήνα, οι μεταμορφώσεις του facepainting και τα ατέλειωτα διασκεδαστικά παιχνίδια.

Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο τον Μάιο** από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall. **Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαΐου.

Επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές του Athens Metro Mall, καθώς και από μια πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, καθιστώντας το τον απόλυτο προορισμό shopping και διασκέδασης για κάθε στιγμή, κάθε εποχή.