ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ DOVE DEEPLY NOURISHING!

Δύο σημαντικές διακρίσεις κοινού, η κατάκτηση των βραβείων Prix de Beaute και Προϊόν της Χρονιάς, έρχονται να επιβεβαιώσουν πως το Dove Deeply Nourishing είναι διαφορετικό σε σχέση με τα κοινά αφρόλουτρα, προσφέροντας κορυφαία φροντίδα στην επιδερμίδα.

Clipboard01Το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, καθώς  είναι διαφορετικό από τα κοινά αφρόλουτρα. Η  προϊοντική ανωτερότητα του Dove Deeply Nourishing, τεκμηριώνεται από πολλαπλές συνεχείς επιστημονικές μελέτες. Έχοντας ως οδηγό την επιστημονική αξιολόγηση αλλά και τις έρευνες των καταναλωτών, η σύνθεση του Dove Deeply Nourishing ανανεώνεται διαρκώς, ώστε να να αφήνει την επιδερμίδα πάντα όμορφη και υγιή.

Για το 2013 η σύνθεσή του Dove Deeply Nourishing βελτιστοποιήθηκε με ένα πιο ισορροπημένο συνδυασμό καθαριστικών και ενυδατικών συστατικών που υπερέχει στη φροντίδα και στην προστασία από ερεθισμούς, για τη μακροχρόνια ομορφιά της επιδερμίδας.

Επιπλέον, μεγάλης κλίμακας μελέτες ex-vivo και in-vivo, επιβεβαίωσαν την υπεροχή της νέας σύνθεσης του Dove Deeply Nourishing για το 2013, σε σχέση με ανταγωνιστικά αφρόλουτρα από την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αγορά, στην προστασία από τους ερεθισμούς και την ξηρότητα.

Clipboard02Η κορυφαία φροντίδα που προσφέρει το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, αναγνωρίστηκε από το Ελληνικό κοινό, που έδειξε έμπρακτα την προτίμηση και εμπιστοσύνη του σε αυτό, χαρίζοντάς του 2 σημαντικά βραβεία. Τα βραβεία κοινού Prix de Beaute  στην κατηγορία Περιποίηση Σώματος Ευρείας για το 2013 και Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία Αφρόλουτρα για το 2014, έρχονται να επιβεβαιώσουν πως το Dove Deeply Nourishing είναι διαφορετικό.