«ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ»

Ό,τι κι αν προσπαθήσεις, μπορείς να το καταφέρεις. Από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο. Από το πιο απλό, μέχρι το πιο δύσκολο. Από το πιο ασήμαντο, μέχρι το πιο σημαντικό. Γιατί με θετική ενέργεια φτάνεις πάντα εκεί που θες. Αρκεί, να μην το βάλεις κάτω.

H Αmita Motion, o αγαπημένος χυμός των νέων, μας γεμίζει με θετική ενέργεια, έχοντας στο DNA του την αισιοδοξία, τη νεανικότητα και την απόλαυση, συστατικά που συμβάλλουν στο να συνεχίζουμε να προσπαθούμε με χαμόγελο.

Σε αυτές τις αξίες βασίζεται και η δημιουργική ιδέα της νέας τηλεοπτικής επικοινωνίας της Amita Motion, όπου παρουσιάζει τη θετική ενέργεια μέσα από καθημερινά παραδείγματα προσπαθειών που καταβάλει ο καθένας μας για να επιτύχει το στόχο του. Η θετική ενέργεια δίνει ώθηση στους ήρωες του τηλεοπτικού σποτ αλλά και στους ήρωες της καθημερινής ζωής να μην το «βάζουν κάτω» και να συνεχίζουν να προσπαθούν. Με θετική ενέργεια φτάνεις πάντα εκεί που θες, γεμάτος αισιοδοξία, θετικό πνεύμα και ζωντάνια.

Μια σειρά από σκηνές, εξυψώνουν την προσπάθεια, που άλλοτε είναι ομαδική, άλλοτε έντονη, κάποιες φορές χιουμοριστική, και κάποιες άλλες υπεράνθρωπη και οδηγούν σε μία ξεκάθαρη αλήθεια:

H Θετική Ενέργεια είναι εδώ.
Στις σκηνές της ταινίας, όλοι αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας, γιατί η αλήθεια της προσπάθειας δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε σύνορα. Το αποτέλεσμα είναι μια ταινία ζωντανή, φρέσκια, δροσερή και πέρα ως πέρα αισιόδοξη.
Γιατί ακόμα και στα δύσκολα, όταν έχεις θετική ενέργεια συνεχίζεις να προσπαθείς και το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις.

Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Amita Motion εδώ:  http://youtu.be/ZTeGF3YpgJc

Join us on:

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter: www.twitter.com/amitamotion 

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr